plastik olmayan telefon mu var artık lumia da buna bi örnek fakat şu an daha yaza kadar symbian diyorum belki ben beklerken symbian için başka bi firma atak yapar tabi umut dünyası işte
plastik olmayan telefon mu var artık lumia da buna bi örnek fakat şu an daha yaza kadar symbian diyorum belki ben beklerken symbian için başka bi firma atak yapar tabi umut dünyası işte
Nokia aslında çok güzel hazırlanmış bir planla aşama aşama muhtaç duruma getirildi.Gönül isterdi ki bunlar olmasın ama olmuşa çare aranmaz bu saatten sonra.Ben artık Microsoft ve Nokia birleşiminin ardından izlenecek stratejiyi bekliyorum.Belki de bu durum bizim için hiçbir şekilde faydalı olmasa de yeni çıkarılacak modellerde daha geliştirilmiş yeniliklerle donanmasını ve izlenecek politikanın daha iyi olmasını sağlayacak.Ben tam satım gerçekleşmeden bu konu hakkında fazla da yorum yapılmasını doğru bulmuyorum.Satımdan sonra bence çoğu soruya gerekli açıklamayı almış olacağımıza inanıyorum.
Ben android'e geçmicem ben wp'ye geçmicem ben ios'a geçmicem ben symbian'da kalcam Allah Microsoftun'da Elop'un da bela.. Vermiye emi symbian devam n8 devam n95 devam indına devam ulan
Ben android'e geçmicem ben wp'ye geçmicem ben ios'a geçmicem ben symbian'da kalcam Allah Microsoftun'da Elop'un da bela.. Vermiye emi symbian devam n8 devam n95 devam indına devam ulan
Sen sailfish dedinde biraz araştırdım güzel bir platforma benziyor ne de olsa zamanında n9 kullanmıştım çok sevmiştim ama desteği kesilince satmıştım bi bakarım kardeşim önerin için ayrıca teşekkürler
bunu yapanlara ders olsun artık nokia ya hayır symbian 3 e devam. Belkide üretilmiş en kullanışlı telefon işlemcisi yazık ettiler. Telefonu değişirsem jollayı seçerim sonuçta eski nokia üreticileri ama microsofta kesinlikle Hayır
bunu yapanlara ders olsun artık nokia ya hayır symbian 3 e devam. Belkide üretilmiş en kullanışlı telefon işlemcisi yazık ettiler. Telefonu değişirsem jollayı seçerim sonuçta eski nokia üreticileri ama microsofta kesinlikle Hayır
Symbian'a yazık ettiği için Nokia'yı asla affetmicem zaten benim için Nokia değil Microkia olmuştur o firma. 2014'te de yoluma Sony ile devam edicem. Symbian'ın bitişi Nokia'nın bitişiydi.
Birde şöyle bir istatistik buldum nokia microsoftla anlaşmaya vardığı sene yani 2011'de nokia'nın değeri düşmeye başlamış ah microsoft ah keşke kendi oyunlarına nokia'yı dahil etmeseydin