Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokıa suite belle yükleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anık
Üye
Konu Sahibi
nokıa suite belle yükleme sorunu
c6-01 telefonuma belle yüklerken bağlantı kesildi diye hata veriyor ve usb bağlantısını kesip cihazı yeniden başlatıp tekrar denememi söylüyor aynısını yaptım ama malesef yine aynı hata yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
ANIL
Admin
son sürüm suite yükleyip tekrar deneyin, olmassa farklı bir bilgisayar ile denemelisiniz ya da flash atarak yazılımı yüklemelisiniz...
c6-01 telefonuma belle yüklerken bağlantı kesildi diye hata veriyor ve usb bağlantısını kesip cihazı yeniden başlatıp tekrar denememi söylüyor aynısını yaptım ama malesef yine aynı hata yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
kardeş farklı bir bilgisayardan Dene birde aynı sorun n8de oluyordu başka Pcden yükledim oldu
anık
Üye
Konu Sahibi
valla kardeş tam 3 ayrı bilgisayardan denedim sonuç yine aynı navifirmden dosyaları indirip flaskayım dedim ama navifirm hata veriyor bu flash dosyalarını indirmek için bir adres armı acaba
yazılım sürümü:025.007
model :c6-01
famemonster16
Üye
Kardeş son adımda hata veriyorsa ama telefon açılıyorsa sorun olmaz bence. Ben de böyle bir konu açmıştım son adımda hata veriyordu ama telefonda dil seçme yeri gelmişti. Ordan devam ettim bir sorun çıkmadı.
valla kardeş tam 3 ayrı bilgisayardan denedim sonuç yine aynı navifirmden dosyaları indirip flaskayım dedim ama navifirm hata veriyor bu flash dosyalarını indirmek için bir adres armı acaba
yazılım sürümü:025.007
model :c6-01
Kardeş son adımda hata veriyorsa ama telefon açılıyorsa sorun olmaz bence. Ben de böyle bir konu açmıştım son adımda hata veriyordu ama telefonda dil seçme yeri gelmişti. Ordan devam ettim bir sorun çıkmadı.