nokıa suite belle yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
nokıa suite belle yükleme sorunu
c6-01 telefonuma belle yüklerken bağlantı kesildi diye hata veriyor ve usb bağlantısını kesip cihazı yeniden başlatıp tekrar denememi söylüyor aynısını yaptım ama malesef yine aynı hata yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

ANIL

ANIL

Admin
son sürüm suite yükleyip tekrar deneyin, olmassa farklı bir bilgisayar ile denemelisiniz ya da flash atarak yazılımı yüklemelisiniz...

hizan

hizan

Üye
c6-01 telefonuma belle yüklerken bağlantı kesildi diye hata veriyor ve usb bağlantısını kesip cihazı yeniden başlatıp tekrar denememi söylüyor aynısını yaptım ama malesef yine aynı hata yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

arkadaşım en sağlıklısı phoenix ile flash atmak.

nokia suite ile yüklenen yazılımlar arızalı çıkıyor.

densizmetal

Üye
Bilgisayarın aygıt yöneticisinden USB kameranı kaldır birde öyle dene

escape72

escape72

Üye
kardeş farklı bir bilgisayardan Dene birde aynı sorun n8de oluyordu başka Pcden yükledim oldu

anık

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş tam 3 ayrı bilgisayardan denedim sonuç yine aynı navifirmden dosyaları indirip flaskayım dedim ama navifirm hata veriyor bu flash dosyalarını indirmek için bir adres armı acaba
yazılım sürümü:025.007
model :c6-01

famemonster16

famemonster16

Üye
Kardeş son adımda hata veriyorsa ama telefon açılıyorsa sorun olmaz bence. Ben de böyle bir konu açmıştım son adımda hata veriyordu ama telefonda dil seçme yeri gelmişti. Ordan devam ettim bir sorun çıkmadı.

ANIL

ANIL

Admin
valla kardeş tam 3 ayrı bilgisayardan denedim sonuç yine aynı navifirmden dosyaları indirip flaskayım dedim ama navifirm hata veriyor bu flash dosyalarını indirmek için bir adres armı acaba
yazılım sürümü:025.007
model :c6-01

navifirm açılmıyorsa microsoft framework4.0 net yüklemen gerekir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o hatayı verınce teli pcden sök kapatıp bataryayı çıkarıp tak telı aç usb yı tekrar tele takıp devam et'e tıkla

ANIL

ANIL

Admin
Kardeş son adımda hata veriyorsa ama telefon açılıyorsa sorun olmaz bence. Ben de böyle bir konu açmıştım son adımda hata veriyordu ama telefonda dil seçme yeri gelmişti. Ordan devam ettim bir sorun çıkmadı.

[ENGİN];5150907' Alıntı:
o hatayı verınce teli pcden sök kapatıp bataryayı çıkarıp tak telı aç usb yı tekrar tele takıp devam et'e tıkla

Anladığım kadarıyla arkadaşın sorunu o değil. Daha dosyaları indirmemiş.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3.safhada hata veriyor yanılmıyorsam.

anık

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5150977' Alıntı:
3.safhada hata veriyor yanılmıyorsam.

evet 3.safhada hada veriyor güncellemeye başlarken 15dk kaldı diyor sonra bağlantı kesildi diye hata veriyor :(

ANIL

ANIL

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt