Nokia Suite 3.4.16 Mağaza Uygulama Desteğiyle!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okitox

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite 3.4.16 Mağaza Uygulama Desteğiyle!

Şimdi mağazaya direk bağlanılabiliyor pc üzerinden...

Betadır...

Zaten eski sürüme güncelleme geldi aynısı değil mi?

bu betalardan canım çok yandı kararlısı da çıkar birkaç haftaya zaten

kurdum deniyorum şimdi. güzel olmuş

​i tunes ayarına gelmiş sonunda..nokia arap atı gibi sonradan açılıyor

Tepkiler: engin_erg
birde şu FP1 gelse daha 2 yıl kullanırım bu telefonu.

CanKartaL

Emekli Yönetici
sonunda mağazayı da suite e bağlamayı becerdiler demek 1 aya kadar betalıktan çıkar yayınlanır herhalde

aynen kararlı sürümü de bir an önce çıkarsalar bunda epey eksik var çünkü

CanKartaL

Emekli Yönetici
aynen kararlı sürümü de bir an önce çıkarsalar bunda epey eksik var çünkü

İşte sırf testlere yardım için yükleyebilirdim ama pc bozuk laptopta da normal suite ve yedeklerim var karıştırmayayım diyorum şimdi
Umarım bir an öce düzeltirler ama daha çok eksik var. Misal telefona suiteteki mesajları atmak için baya bi kurcalamak gerekiyor geçen zor buldum. İnsanları bu kadar uğraştırmaya ne gerek var ki. Azıcık kullanışlı birşey yapsalar güzel olacak. Bakalım bekleyeceğiz biraz daha

Tepkiler: onuc0bir

onuc0bir

Üye
arkadaslar 3 gundur arastiriyorum bi sonuc elde edemedim.telefondaki ovi sync den yedekliyorum rehberi.arada yeni eklemeler yada degisiklikler yapdigimda tekrar yedekledigimde yenilerini kayda gecmiyor eskisini geri yukluyor.
CanKartaL
binbasimin dedigi gibi mesajlarida nokia suitten telefona geri yukleyemiyorum.

CanKartaL

Emekli Yönetici

Mesajları suiteten oviye atmak için suite ile senkronizasyonu yapıp suite/mesajlar dan kontrol ettikten sonra telefondaki tüm mesajları siliyorsun ve suite mesajlardaki tüm mesajları CTRL+A ile seçip fare ile C6-01 içeriği/mesajlar kısmına sürüklüyorsun biraz karmaşık birşey ama anca böyle atabildim ben
bu arada ovi sync de bağlantı kesilmiş falan olabilir yoksa sendeki yenileri de oviye atması gerekirdi

Tepkiler: onuc0bir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...