Haber Nokia Store, Opera Mobile Store'ye Taşınıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Bende pek olmuyor nedense yazılımsal yada donanımsal bir aksilik niye acaba, belkide gereksiz program, oyun falan yüklemediğimdendir heralde

Bende de gerekli gereksiz yığınla program var ancak (Symbian Anna) yavaşlık dahi hissetmiyorum.

Benim anlayamadığım bir konu da Android işletim sistemi olan telefonların donanımıyla, Symbian işletim sistemine sahip telefonların donanımları karşılaştırılıyor.Bu çok anlamsız çünkü Symbian teknolojisi gereği sizden QuadCore işlemci bunun yanına 2 GB ram en iyisinden bir GPU işlemci (bu olsaydı fena olmazdı gerçi) istemiyor zaten.Sizin Androidi ıkınarak kullandığınız telefonlar şu an ki donanım özellikleriyle abartmıyorum tam sürüm bir Windows XP bile çalıştırabilir.Anlayabildiniz mi bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: cyborg78

asigsasi

asigsasi

Üye
konu dışına çıkmayalım gereksiz yere tartışma çıkaracak mesajlar atmayalım bundan sonra konu hakkında olmayan mesajlar silinecektir .

lazye

lazye

Üye
s^3 telefonlarda kasma nerdeyse yok s60v5 yada daha eski sürümler çile hele ki s^3 2. nesil telefonlar bence baya stabil :D nokia çok geç kaldı o yüzden hep...

incebey38

incebey38

Üye
Syambian Tekrar Doğsa Opera Nokianın Eski Telefolarına Yaşatmak İçin Nokia Para Verip Güncelleme Çıkartsa Yada Eski Telefonları Haklarını Satın Alsa Ve Yeni Bir Güncelleme İle Ram Enyilense Birinci Nesiller İçin Birkaç Uygulama 2. Nesillere İse Fazla Uygulama Gelse,
Nokia 2016 de Kendi Başına telefon üretecekmiş Opera İle Orrtak Olsalar :D Çokmu Hayal Kurdum 2 Sene Daha Nokia Desek...

• Beğen
Tepkiler: lazye ve DeV/AsA
incebey38

incebey38

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bende pek olmuyor nedense yazılımsal yada donanımsal bir aksilik niye acaba, belkide gereksiz program, oyun falan yüklemediğimdendir heralde :bigstar:
Kardeş bende de gereksiz pro vs. nin tek harfi yoktu hatta gül gibi kullanırdım telefonlarımı ama bütün arızalar bana çatmıştı herhalde :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Başlık altında çok şahane hayaller kurulmuş :D Şu saatten sonra symbiandan umutlanmak polyannacılık oynamaktır.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
incebey38

incebey38

Üye
Belki Halâ Syambian Kullandığım İçin Hayaller Kurabiliyorumdur :agla2:

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Yaşasın Symbian, hepinizi yok edeceğim hrrr...:gun1:
:kıskıs:

asigsasi

asigsasi

Üye
konu amacından çıktığı için :locked2:

asigsasi

asigsasi

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt