Haber Nokia Store, Opera Mobile Store'ye Taşınıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar neden bu kadar sevindiniz anlamadım yani mağazaya artık operadan girilecek bunun ne gibi bir artısı olabilir

Benim için iki nedeni var.Nokia Store bağlantı problemi yaşadığım için (tek ben değil) indirmem gereken birkaç uygulamayı yükleyebileceğim.İkincisi de Symbian kullanıcılarının halen düşünülüyor olması.Zor bir ihtimal ama Operanın da uygulama geliştirme işine dahil olarak Symbian'ın ufkunu daha da geliştirmesi de sayılabilir (Nokia BetaLabs gibi). :)

• Beğen
Tepkiler: lazye

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Arkadaşlar opera symbian'ı felan geliştirmeyecek. Mağazadaki uygulamalar opera store'a taşınacak ve geliştiriciler symbian için eğer yazılımlarına devam etmek isterlerse opera store üzerinden devam edecekler. Microsoft mağazanın kapatılmasını duyurduktan sonra mağazaya yeni sürümler ekleme de dahil olmak üzere uygulama ekleme olayı durdurulmuştu. Buna bir çözüm bulmuş nokia kanadı.

Yani mağaza dışında yeni uygulama felan beklemeyin.

instagram belki insafa gelir bir uygulama yazarsa konulacağı mağaza opera store olacak ama sizce yapmak isteseydi yapamaz mıydı whatsapp gibi?

• Beğen
Tepkiler: ringofdie
0343434

0343434

Üye
Bu saatten sonra böyle bir umuda girmek çok hatalı olacaktır. Çünkü artık telefonlarında, işletim sisteminin de ahı gitmiş vahı kalmış

ersncak42

Üye
Bu saatten sonra böyle bir umuda girmek çok hatalı olacaktır. Çünkü artık telefonlarında, işletim sisteminin de ahı gitmiş vahı kalmış
işletim sistemi bence gayet güzel kendine oyuncak aramayan biri için 4 4 lük şarjı iyi hızlı stabil daha ne olabilirki 2-3 uygulaması oyunu eksik diye bu kadar gömmeye gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: ringofdie ve DeV/AsA
0343434

0343434

Üye
işletim sistemi bence gayet güzel kendine oyuncak aramayan biri için 4 4 lük şarjı iyi hızlı stabil daha ne olabilirki 2-3 uygulaması oyunu eksik diye bu kadar gömmeye gerek yok :)
İnsanlar sırf o bir iki uygulama için zaten telefon değiştirmiyorlar mı

ersncak42

Üye

yoo ben hiç instagram facebook için 1 milyar veren görmedim :)

aleranol

aleranol

Üye
hey gidi symbian günleri :) yeni guncellemeler çıkacak diye her gün beklerken şimdi ise son durumlarını ara sıra takip ediyoruz. koskoca nokia ne hale geldi
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz :D
C7 ile öğrendim herşeyi ama şimdi bakıyorum da oldukça eksik kalmış.
Ve instagram için de instagramın kendisinin uğraşması gerekir

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Valla Ben 3 Yıldır Symbian Kullanıyorum Android'den Daha Stabil Çalışıyor Şarjı Çok İyi

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
    Konu Sahibi
Symbian başlığı altındayız.Android severler bence kendi forumlarına çekilsinler :gun1::haha:

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado, islam9503 ve B.A.R.O.N
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bence Symbian'ın Android ile kıyaslanması yanlış çünkü Symbian yazılım olarak geride. Donanımsal olarak bazı cihaz modelleri bir tık önde olabilir ama yazılım/işletim olarak yanına yanaşamaz.
Bugüne kadar kullandığım bütün Nokia Symbian'ların (çoğunlukla S60 ve S^3) hep bir yazılım sorunu vardı, reset atmalar, donmalar vb. Gel gelelim iki Android sürümü kullandım şimdiye dek reset atma vb. yazılımsal sorunlarla karşılaşmadım.

cyborg78

cyborg78

Üye
Bence Symbian'ın Android ile kıyaslanması yanlış çünkü Symbian yazılım olarak geride. Donanımsal olarak bazı cihaz modelleri bir tık önde olabilir ama yazılım/işletim olarak yanına yanaşamaz.
Bugüne kadar kullandığım bütün Nokia Symbian'ların (çoğunlukla S60 ve S^3) hep bir yazılım sorunu vardı, reset atmalar, donmalar vb. Gel gelelim iki Android sürümü kullandım şimdiye dek reset atma vb. yazılımsal sorunlarla karşılaşmadım.
Bende pek olmuyor nedense yazılımsal yada donanımsal bir aksilik niye acaba, belkide gereksiz program, oyun falan yüklemediğimdendir heralde :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt