Pikkaccu Üye Emre aktaş' Alıntı: ben burada nokia x den bahsediyorum sen s60 diyorsun onun mağazası 1 ocak 2014 kapandı çoktan Genişletmek için tıkla ... Allah'ım sana geliyorum. Benden ilk alıntıladığın mesajda bak bakalım ben ne diyorum.
Emre aktaş' Alıntı: ben burada nokia x den bahsediyorum sen s60 diyorsun onun mağazası 1 ocak 2014 kapandı çoktan Genişletmek için tıkla ... Allah'ım sana geliyorum. Benden ilk alıntıladığın mesajda bak bakalım ben ne diyorum.
utt2 Üye bence nokıa yeni telefonlarla yarışacak bir arayüzü değişik,şahane ve kendine yakışır bir android telefon yapması gerekir nokıa luma x yetersiz
bence nokıa yeni telefonlarla yarışacak bir arayüzü değişik,şahane ve kendine yakışır bir android telefon yapması gerekir nokıa luma x yetersiz
utt2 Üye windows phone 8 başarısız çünki kulanması zor ve mağazadaki uygulamaları ingilizce böyle bir telefonu aslaaaa almam
windows phone 8 başarısız çünki kulanması zor ve mağazadaki uygulamaları ingilizce böyle bir telefonu aslaaaa almam
Emre Üye Konu Sahibi utt2' Alıntı: windows phone 8 başarısız çünki kulanması zor ve mağazadaki uygulamaları ingilizce böyle bir telefonu aslaaaa almam Genişletmek için tıkla ... Nokia X2 Yakında TR Gelecek Play Store Kurup Kullanabilirsin telefonu
utt2' Alıntı: windows phone 8 başarısız çünki kulanması zor ve mağazadaki uygulamaları ingilizce böyle bir telefonu aslaaaa almam Genişletmek için tıkla ... Nokia X2 Yakında TR Gelecek Play Store Kurup Kullanabilirsin telefonu
ilyas_0177 Üye Kapatmak icin gec bile kaldılar ama adamlar iyi tansiyon ölctü helal olsun valla Nokia bomba gibi düşerse hic şaşmayın
Kapatmak icin gec bile kaldılar ama adamlar iyi tansiyon ölctü helal olsun valla Nokia bomba gibi düşerse hic şaşmayın