Nokia Sosyal Ağlar Belle İstek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Sosyal Ağlar Belle İstek
arkadaşlar malumunuz sızıntı belleyi yükledik fakat içinde sosyal aglar yok bu yuzden çekilen fotoları paylaşamıyorum direk fotograftaki paylaş butonundan..bi konuda verilen sosyal agları yukluyorum uygun değil hatası veriyor telefon..belle için geliştirelen nokianın kendi sosyal ag programı var mı? sensation bi el atarsan sevinirim..

brifing

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeşim süpersin eyw. ya benm bide problemim şu msjlarda conversation(oturumlarda) karşıdan gelen adamın numarası gözüküyor rehberde kayıtlı halbuki ama +90 ile kayıt etmen gerekiyor hepsini..bunun bi çözümü yok mu çok sinir bozucu oluyor yahu

----------Eklendi @ 21:00:11 ---------- Yazıldı @ 20:54:27 ----------

birde bişey daha sormak istiyorum bu annanın son hartialar güncellemesiyle gelen hava durumu,bu yükledgm bellede yok onun da bi çözümü var mı söylersen sevinirim:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurtuluş kardeşim süpersin eyw. ya benm bide problemim şu msjlarda conversation(oturumlarda) karşıdan gelen adamın numarası gözüküyor rehberde kayıtlı halbuki ama +90 ile kayıt etmen gerekiyor hepsini..bunun bi çözümü yok mu çok sinir bozucu oluyor yahu

----------Eklendi @ 21:00:11 ---------- Yazıldı @ 20:54:27 ----------

birde bişey daha sormak istiyorum bu annanın son hartialar güncellemesiyle gelen hava durumu,bu yükledgm bellede yok onun da bi çözümü var mı söylersen sevinirim:oke:
Guzel dileklerinden dolayi tesekkurler.

Numara cikmasini kullandiniz telefon ozelliklerinden bilemem ama belkide gosterilecek rehber hafizanizi iki ayarli olabilir yada ayni numaradan iki kayit vardir.

Hava durumunuda alttaki dosyayi kurarsaniz hallalur belki olmazsa bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: iatis

brifing

Üye
    Konu Sahibi
denedim hocam fakat sertifika hatası veriyor :angry:

erhan143

Üye
hocam bende sosyal ağlar çalışmıyor yenısini kurdum eski sürümü kurdum nafile açılıyo diye kendi kendine kapanıyor menü sayfasına atıyor yardımci olursanız sevinirim.

realplayer2

realplayer2

Üye
1.4 surumu forumda mevcut belle arayuzlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt