[Nokia] Social v1.05(214) Nokia Belle Signed [Resmi Türkçe]

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia] Social v1.05(214) Nokia Belle Signed [Resmi Türkçe]
Facebook ve Twitter istemcisidir.

Yenilikler:
- New Social Networking Client Widget with direct update status and upload picture
- New Facebook Status Update and Upload Picture Widget
- New Facebook Summary widgets
- New Facebook Pop Icon
- Performance improvement
- Loading data now faster
- Bug fixes

Ekli dosyalar

Tepkiler: cagdas444, -omer-, n000k ve 5 diğerleri
bu yazılım symbian belle ve sonraki bir sürümü gerektirir diyor..

Tepkiler: Sensation
belle için diyor.anna olmuyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlık düzenlendi. Sadece Belle içinmiş.

şu sosyal ağ hantallıktan ne zaman kurtulacak cok merak ediyorum....

Hem hantal, hemde cimri bir uygulama. Sosyal ağlar sadece, Facebook ve Twitter'dan ibaret değil. Google+, vKontakte, Hi5, MySpace, FriendFeed, Youtube, Dailymotion, Flickr v.s. gibi bir sürü ağ var. Neden onları desteklemiyor, anlamadım gitti.

Tepkiler: n000k

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler belle gelince yükleriz artık

tesekkurler bunu yukledim uygulama yoneticisindeki ovi ile ilgili hersey silinmis. sanirim nokia tamamen oviden arinacak. tesekkurler sensation

Suyaka

Üye
Twitter ve Facebook ikonlarının, Nokia tarafından sunulduğunu -yani Sosyal Ağlar gibi biçimsiz ve itici bir ikondan kurtardığını- görmek, şimdilik tatmin edici bir gelişme. Hiç kullanmasam da masa üstüne kısayol attım. Hantal mantal, zaten kullanacağımdan değil de duvar kağıdının bir parçasıymış muamelesi yapıyorum bu ikonlara. Göze hoş geliyor : )

salihk

Emekli Yönetici
tşkler belle gelince yükleriz bizde

anladığım kadarı ile yine sohbet kısmı yok sosyal ağların yeni sürümünde henüz belleye kavuşamadığım için resimlerden yorum yapıyoruz ama :S

5800v60

Üye
603 kullanıorum.bu uygulama belleyle cihaza gelir merak etmeyin.orjinal belle var.baştan sölim belleye doyamicaksınız.

ravenas

Üye
Bunu yükledim fakat hata veriyor dosya silinemiyor diyor ve yüklemeyi kapatıyo