Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi

Konu Sahibi
Tamam da can dostum mağaza da görünmediği için sürüm numarasını istiyorum normalde mağazayı açınca direk güncelleme var der yoksay dersin daha sonra profilde görünmeye devam eder ne açınca ne de profilde görünüyo bende

arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben hacki kaldırıp dosyalarını silmiştim şimdi tekrar kuruyorum ama rompatcher'i kurduğumda patches klasörüne open4all ve installserver dosyaları gelmiyor napacam ben bi akıl verin
Siz kendiniz atın yerlerine

Siz kendiniz atın yerlerine

ama o dosyalar bende yok hacı sabaha karşı ara tara open4all buldum mümkünse patches klasörünü upload ederseniz sevinirim o klasörü oluşturup içine dosyaları atanda rompatcherdi ama şimdi kuruyom patches klasörü oluşturuyo ama içi boş off

buyur dostum
link

Sensation

Emekli Yönetici
Hangi yamalar lazım?

open4all ve installserver rpm dosyaları lazım ama gecekuşu arkadaş upload etmiş sağolsun bi bakayım

off şimdide mobile security kurulmuyo yüklenemedi hatası veriyo kafam bozuldu basacam hard formatla flashı sağolun herşey için arkadaşlar