Nokia Smart Installer 2.25(0) Sürümüne Güncellendi

Ben 4-5 defa denedim hep aynı sorun :S

asigsasi

Üye
installer internet bağlantısı gerektirir internet paketin varmı ve mobil veri açıkmı

internet paketimde var mobil veride açık aynı anca wifiden de bağlanıyorum ama sonuç aynı

telefonu açıp kapatınca yükledi fakat yükleme yaparken ana ekrana atıp ordan yükletiyor sürüm hala 2.02(0) chelsea ve mağazadan yeni bi uygulama yükledim yükselmedi :S alla allaa ne smart installermiş güncelleyemedik.

Sorunu çözdüm. Eğer telefonunuz hackliyse smart installer kendini güncelleyemiyor. Çünkü smart installer installserver.exe'yi desteklemiyormuş yabancı bir forumda buldum ara tara. Hack işlemini iptal edip telefonumdan herşeyini kaldırdıktan sonra (önce rom patcherden 3 dosyanında aktivitesini kaldırdım autosunu sildim ve hack işlemi yaparken uyguladığım tüm dosyaları sildim telefonu yeniden başlattım) Qt uygulama yüklemeyi denedim ve smart installer kendini güncelledi nihayet..

Tepkiler: Sensation
Sağol, ama bu benim açtığım konu değil niye locked

Sensation

Emekli Yönetici
Allah senden razı olsun hocam. ROMPatcher+'deki 3 yamanın aktifliğini kaldırdım Mağaza'dan Qt uygulaması kurdum olmadı. Ama telefonu yeniden başlattım ve tekrar uygulama yükledim ve sonunda Qt sorunum çözülmüş oldu. Kaç haftadır bu sorunla uğraşıyordum. Tekrardan teşekkürler.

Hepimizden inşallah. Çözüldüğüne ayrıca sevindim. Bende önce aktifliğini kaldırıp denemiştim ama olmamıştı yeniden başlattımmı sonra hatırlayamadım o kadar çok şey denedimki bende komple hacki iptal ettim sildim falan hacki boşunamı kaldırdım şimdi

Sensation

Emekli Yönetici
Daha önceden nerdeydin hocam Ben sadece yamaları kullanıyorum installerserver.exe yok yani

Neyse şimdilik hacksiz kalsında lazım olunca hacklerim yine olmassa okuduğum yerde c:/sys/bin rompatcheri silin yazıyordu ama sorunu çözmüş olduk sonunda haydi hayırlı olsun

İşin Bi Acayip Yanı Var, Benim Telefonumda installerserver.exe İle Hackli ve Rompatcher'da Yüklü. Ama Ben Sadece Rompatcher'ı İşim Düştüğümde Kullanırım, Kullandığım Zaman Ordaki Yamaları Aktif Ederim. Ben Yüklediğim İlk Qt Uygulamasında Smart İnstaller Güncellendi Sizde Rompatcher Devamlı Açık Sanırım Bende Açık Olsa Bile Telefon Kapanıp Açıldığında Yada Yeniden Başlattığımda Otomotikmen Deaktif Oluyor. Yani Açılması Ancak El İle Oluyor

arkadaşlar biz bu smart installeri nasıl güncelleyeceğiz ?

Sen auto seçmemişsin demekki sadece istediğinde aktif ediyorsun bende uygulamalar aktif ve auto seçili hack işleminde auto yapın diyorlar ne bilelim vay arkadaş yaa neyse sonuçta sorunun kaynağını bulup çözdük gerisi hikaye

bu arada ovi store güncellemesi gelmiş 5mb boyutunda . bilginiz olsun

Konu Sahibi
Ovi store sürümü kaç acaba kardeşim

Konu Sahibi
mağazayı açınca mı çıkıyo bu güncelleme arkadaşlar 3.30.12 beta kullanıyorum şu an uygulama yöneticisinden bi bakıp tam sürüm verebilir misiniz