serdar_gs
Üye
Telefonun Qt sürümü kaç.
Belle FP1 'deki varsayılan sürüm ne?
- - - Eklendi - - -
Nokia Qt 4.8'i yayınlamamış. Varsa da bulamadım
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkindeki smartinstaller'ı kurar mısın hocam?
Yükleyicim hiçbir Qt uygulamasında çalışmıyor. Wi-Fi ve Mobil verim sürekli açık olmasına rağmen.öncelikle nokia uygulamalarını dene kardeşim nokia care app, nokia tag writer vs. ve mağazadan indir bunları
İşte o menüdeki şeyi sildim ne olduysa başıma ondan geldiÇözüm yok, bende parçalayıp kuruyorum artık şimdilik FP2'ye kadar
qt bileşenlerini tamamen kaldırırsa istediği sürümü yükler. ama qt yi telefonun normal yükleyicisini kullanarak tam olarak kaldıramaz.netqin mobile security ile tamamen kaldırıp deneyebilir.Adamın Qt versiyonu 4.8 senin verdiğin 4.7.4olmaz yüksek sürümden düşük sürüme yükleme yapamazsın
qt bileşenlerini tamamen kaldırırsa istediği sürümü yükler. ama qt yi telefonun normal yükleyicisini kullanarak tam olarak kaldıramaz.netqin mobile security ile tamamen kaldırıp deneyebilir.
Bu da olmadıBende Smart İnstallerı Silmiştim Menüde Çıkanı Kaldır Demiştim.
Ama Bugün Chelsea FC Uygulamasını Yükledikten Sonra 2 Defa Üst Üste Yüklendi Şaşırdım İptal Ettim. Ama Telefon Dondu. Kapatıp Açtım Menüde Smart İnstaller Vardı
Sonra Tekrar Chelsea FC Uygulamasını İndirdim. Yüklü Uygulamalardan Baktığımda Smart İnstaller 2.25 Sürümüne Yükselmiş.
Sorun Yaşayanlar Bi Defada Chelsea FC Iygulamasını İndirip Deneyin
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...ea-fc-v1-00-s-3-anna-belle-signed-667658.html
İyi Forumlar Dilerim
Bu da olmadı
Maalesef. Bu uygulamalardan değil. Yükleyici bir türlü başlamıyor ondan
birde benim yukarıda yazdığım mesajı Ovi den indirmeyi dene
bilgi için sağol Oviden DashBoard yükledim ve güncellendi
Maalesef. Bu uygulamalardan değil. Yükleyici bir türlü başlamıyor ondan
Ben Chelsea uygulamasınıda DashBoard uygulamasınıda yükleyemedim yüklemeyi yapıyor sonra indirme başarısız deyip ana menüye smart installer uygulama ikonu atıyor tıklıyorum yine aynı hata ne yapmam lazım? Sürüm hala 2.02(0) görünüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?