Nokia Smart Cam Mağaza'da Yerini Aldı!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Artık şu güncelleme gelse askerde de öyledir ya teskere yaklaştıkça heyecan artar

sympatico

Üye
1 gb ram sınırlaması mı ?;->
1250 , 1650 lira verene var ama 599 , 750 , 999 lira verenlere yok , napalım adalet işte...

Sesımı duyacaklarını bilsem gıder bi nokia shopun camlarını indirirdim ama anca gulunc duruma duserim

bide bi ekleme yapayım skype yeni bi güncelleme yapacakmış video mesaj özelliği , tüm platformlara hazırmış bi tek wp8 e başlamamıslar bile bu nasıl bıseydir !

skynet

Üye
Yok artık kamera uygulamasınada 1gb ram istiyorsa..

nanotex

nanotex

Üye
620 ve 720 kullanıcıları isyanda.. Nokia yandı :)

Lenneth

Üye
1 gb ram sınırlaması mı ?;->
1250 , 1650 lira verene var ama 599 , 750 , 999 lira verenlere yok , napalım adalet işte...

Sesımı duyacaklarını bilsem gıder bi nokia shopun camlarını indirirdim ama anca gulunc duruma duserim

bide bi ekleme yapayım skype yeni bi güncelleme yapacakmış video mesaj özelliği , tüm platformlara hazırmış bi tek wp8 e başlamamıslar bile bu nasıl bıseydir !

Windows Phone kullanımı yüzde 1-2 arasında olduğu için geliştiriciler genelde özensiz davranıyor gördüğüm kadarıyla

Ayrıca kamera uygulaması 1 gb ram nasıl ister yav Nokia ne yapmış bu kadar merak ettim.

SheFy

SheFy

Üye
1GB sınırlaması gittikçe artıyor. Madem böyle olacaktı niye 512 Ram telefonlar ürettin? Peki ürettin niye sınırlama getiriyorsun, 512 ayrı 1GB ayrı diye. Daha başta böyle yapıyorsa bu başta Microsoft ve Nokia bir şey beceremez.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haber için teşekkürler güncelleme yakındır :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Siz yine iyisiniz.
400 küsur mblı Samsunglu telefonlar var onlara uygulamada yasak :)

sympatico

Üye
Siz yine iyisiniz.
400 küsur mblı Samsunglu telefonlar var onlara uygulamada yasak :)

çok çok yanlış dusunuyosun ki ben bu telefona 750 lira vermişim illaki hizmet beklicem , beklemeliyim de , daha 3-4 aylık telefonların bu kadar çabuk dıslanması katlanılabilir bişey degil

• Beğen
Tepkiler: csH
realplayer2

realplayer2

Üye
Nokia yine saçmalamaya başlamış. Basit bir uygulama için bile kısıtlama konulması inanılmaz. Bu uygulama neymiş ki 1 gb ram harcıyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
Sistemde bildiğiniz gibi ram yiyor . S4 2 gb ram varken boştayken 1 gb ram yiyor . Ona göre bir kısıtlamadır ancak yine sistem vs baya yiyor sanırım wp nun . Ama yine saçma tabi ki böyle bir kısıtlama . Crysis 3 pc bile 700mb ram yiyor .

dakamon

dakamon

Üye
Şunu bence iyi kavramak lazım wp de sistem rami çok fazla kullanmıyor. Bence üzmeyin kendinizi diğer telefonlara da gelir o kadar kullanıcı var adamın Bi tarafından kan alırlar valla :D bence siz sürekli şikayet gönderin bununla ilgili şikayetler ne kadar çok olursa o kadar konuyla ilgili haberleri olur ve çozım için çaba harcarlar

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sekajmer

sekajmer

Üye
Konu ile alakası yok ama ben Nokia lumia kullanıcısıyım ve Nokia'nın gidişatı iyi değil samsung ne yapıyor wp telefonuna Nokia lumia 920 den çok özellik koyuyor yani Bir yapıyor her şey koyuyor niye böyle dedirtmiyor ben 820 nın ön kamerasından gıcık kapıyorum wga. Olur mu arkadaş koymuş arkaya hd ön kötü anlayamıyorum ama bugün s4 ile düşük ışıkta çekim yaptık benimki daha iyi çekti ve o an dedim;
Nokia teşekkürler

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşım şimdi 820 almışsın benimkide 820 e bırakta on kamerası da çok iyi olmasın :D ne bilim üst modeller neden çıkartılır özellikleri iyi olan Bi telefon olsun diye :) 920 bin on kamerası belki daha iyidir. Ben telden skype kullandım ve on kamerasından gayet memnunum laptopumdan daha iyi yani laptopa 2 bin lira verdim tele 1250 :);)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben 1072 Tl verdim her şey güzelde ön kamera azcık canımı sıkıyor okadar arka kameramla değil s4 kim gelirse gelsin.kafa tutarım xperia ion azcık zorluyoda
ya. Bu arada 820 nın sesi az çıkıyor yav

genpoker

genpoker

Üye
Gdr2 guncellemsiyle calişr hale gelicekse wp7 icin hic mi umut yok??

flutewoddy

flutewoddy

Üye
512 mb ramli telefonlar içinde uyumlu hale gelir mi?

nanotex

nanotex

Üye
Zamanla gelebilir

Üst Alt