Beyler susmayıp Nokia Türkiyenin sayfasına tepkimizi dile getirelim. Ben yazdım hadi sizde yazın.
bnde nie yok o temelar yabelle nin ayak sesleri bunuda yapıştır c6-01 bugün 2 tane tema güncellemesi buldu midnight smoky geldi bide yenilenmiş midnighy bronzy ve midnight silver geldi tele .
http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/halfbrick-fruit-ninja-v1-06-2-symbian-3-signed-546488.htmlpls helpnokia 603 için yardım edin pls
![]()
arkadaslar bu fruit ninja nereye baksam ücretli download bunun nokia 603 için free olan yükleme linki var mı sizde rica etsem
----------Eklendi @ 13:03:25 ---------- Yazıldı @ 13:03:06 ----------
pls help![]()

post mu kasıyon sahiden geldimi?C7 ye geldi zaten orjinal belle![]()
ben post kasıyon demedim boşmu konuşuyon demek istemedim o yüzden post kasıyonmu dedim yoksa seni kötülemek için yazmadım foruma giremiyorum o yüzdende şu aralar bilgim yokGeldi zaten konuları okusana ne postu ya lanet olsun yorum yapandaSızdırılmış ama dailymobileda orjinaldir yazıyor
Bu gün telden 3 yeni thema güncellemesi aldım biri midnight smoky diğerleride silver ve bronzun wallpaper içeren yenilenmiş haleriydi sonra tele hard format atmam gerekti tekrardan tüm güncellemeleri yaptım fakat bu 3 teme yı tekrar bulup güncellemedi sabah bulup yüklediği temalr yok ve şu an hiçbir güncelleme yok diyor enteresan.
Hiç komik değildi :P tüm türkiyeye kış geldi ? Niye gelmedi. Tüm türkiyeye yaz geldi niye gelmedi. Tüm türkiyede aynı gün okullar açıldı ? Niye belle gelmedl ? Yani![]()
![]()