Nokia Siteleri Güncelliyor! Belle mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okitox

okitox

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yükleyeceksin kardeşim.

duman61

duman61

Üye
Beyler susmayıp Nokia Türkiyenin sayfasına tepkimizi dile getirelim. Ben yazdım hadi sizde yazın.

uruno

uruno

Üye
belle nin ayak sesleri bunuda yapıştır c6-01 bugün 2 tane tema güncellemesi buldu midnight smoky geldi bide yenilenmiş midnighy bronzy ve midnight silver geldi tele .

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Beyler susmayıp Nokia Türkiyenin sayfasına tepkimizi dile getirelim. Ben yazdım hadi sizde yazın.

İstersen küfür et o sayfaya, belle güncellemesini finlandiyadakiler yayınlıyor, nokia tr değil.

phasan

phasan

Üye
n97 içinde olsaydı

blastbros

Üye
arkadaslar bu fruit ninja nereye baksam ücretli download bunun nokia 603 için free olan yükleme linki var mı sizde rica etsem

----------Eklendi @ 13:03:25 ---------- Yazıldı @ 13:03:06 ----------

pls help :(

SilentOne

SilentOne

Üye
belle nin ayak sesleri bunuda yapıştır c6-01 bugün 2 tane tema güncellemesi buldu midnight smoky geldi bide yenilenmiş midnighy bronzy ve midnight silver geldi tele .
bnde nie yok o temelar ya

blastbros

Üye
pls help :( nokia 603 için yardım edin pls :(

Kutluk_Han

Üye
arkadaslar bu fruit ninja nereye baksam ücretli download bunun nokia 603 için free olan yükleme linki var mı sizde rica etsem

----------Eklendi @ 13:03:25 ---------- Yazıldı @ 13:03:06 ----------

pls help :(

:zuhaha::zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ye geldi zaten orjinal belle :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Geldi zaten konuları okusana ne postu ya lanet olsun yorum yapanda :@ Sızdırılmış ama dailymobileda orjinaldir yazıyor

qsaw

qsaw

Üye
Geldi zaten konuları okusana ne postu ya lanet olsun yorum yapanda :@ Sızdırılmış ama dailymobileda orjinaldir yazıyor
ben post kasıyon demedim boşmu konuşuyon demek istemedim o yüzden post kasıyonmu dedim yoksa seni kötülemek için yazmadım foruma giremiyorum o yüzdende şu aralar bilgim yok

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Özür dilerim ama bu post meselesi canımı baya sıktı yani evet çıktı bende niye bu c7 sini bellemiyo diyordum :ah

uruno

uruno

Üye
Bu gün telden 3 yeni thema güncellemesi aldım biri midnight smoky diğerleride silver ve bronzun wallpaper içeren yenilenmiş haleriydi sonra tele hard format atmam gerekti tekrardan tüm güncellemeleri yaptım fakat bu 3 teme yı tekrar bulup güncellemedi sabah bulup yüklediği temalr yok ve şu an hiçbir güncelleme yok diyor enteresan.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O midnightlar annadan önceydi anna yüklediyseniz onlara ihtiyacınız yok :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
Bu gün telden 3 yeni thema güncellemesi aldım biri midnight smoky diğerleride silver ve bronzun wallpaper içeren yenilenmiş haleriydi sonra tele hard format atmam gerekti tekrardan tüm güncellemeleri yaptım fakat bu 3 teme yı tekrar bulup güncellemedi sabah bulup yüklediği temalr yok ve şu an hiçbir güncelleme yok diyor enteresan.

bana o temalar gelmedi

ozgurde

Üye

Hiç komik değildi :P tüm türkiyeye kış geldi ? Niye gelmedi. Tüm türkiyeye yaz geldi niye gelmedi. Tüm türkiyede aynı gün okullar açıldı ? Niye belle gelmedl ? Yani :zuhaha: :zuhaha:

bence komik nokiadaki her değişmeyi belleye bağlıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...