Nokia Serisinin En İyi Telefonu Hangisidir ?

Sponsorlu Bağlantılar

sinan-19

sinan-19

Üye
6600 efsane :)

sagopaerdem

sagopaerdem

Üye
3310:good:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
symbian s60v2 de en iyi tel n90 dır s60v3 te n95 8gb dir s60v5 te c5-03 tür symbian ^3 te e7 dir. S60v1 hakkında bilgim yok

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Şimdi bir sürü şey söylerdim model olarak ama 6600 efsane diyorum.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Özelliklere bakarak e7 falan değil şuanda en iyisi n8.

uribaju

uribaju

Üye
c7 sormaya gerek bile yok ;)

NewSoldier

NewSoldier

Üye
dünyada gerekse oyun gerekse grafik olarak en sağlam ve en destekli ve en profosyonellerin telefonu sadece 6630 dur !

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
n9.

Elr0hir

Elr0hir

Üye
6630 Sırf oyun-program vs için yıllarca kullanıyorum bence muhteşem bir telefon benim için hala yeni eskimedi yani :)

Türe

Türe

Üye
yeni çıkacak nokia 701 :oke:

federico2424

federico2424

Üye
x6 nin üstüne tanımam arkadaslar.

enesberat

Üye
arkadaşlar n8 nasıl tavsiye eden varmı ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar n8 nasıl tavsiye eden varmı ?
n8 güzel bir telefon kullananlar memnun sadece mesajlarda sorun olabilir.eğer nokia iyidir başka sisteme bakmam diyosan al.
Symbian^3 işletim sistemine sahip ilk akıllı telefon olan Nokia N8, hızla değişen mobil dünyaya ayak uydurabilmek adına, Finlandiyalı üretici için kilometre taşı sayılabilecek cihazlardan. Emektar mobil işletim sisteminin baştan aşağı yenilendiği ve Symbian^3 adını aldığı sistem, bir akıllı telefondan beklenebilecek hemen her özelliğe fazlası ile sahip.
Dış Görünüm ve Tasarım
Nokia N8'in dış tasarım anlamında, Nokia'nın alışıldık çizgisinin biraz daha dışına taştığını görüyoruz. Yumuşak ve keskin hatların birlikte kullanıldığı cihazda bütünlük, tüm tasarıma yayılmaya çalışılmış. Öyle ki batarya yuvası bile iPhone'da olduğu gibi kasanın içersine gizlenmiş. Ancak Nokia'nın bu konuda iPhone'u örnek aldığını söylesek, aşırı yanlı bir tutum sergilemiş oluruz. Zira cihazın en altına konumlandırılan batarya yuvası kapağı, iki küçük vida ile sabitlenmiş ve çıkarması son derece kolay. İyi düşünülmüş bu durum, kronik arka kapak sorunlarını da peşinen önlemiş oluyor. Şunu da belirtemeden geçmeyelim; pil yuvasını tutan vidaları sökmek, cihazı garanti kapsamı dışında bırakmıyor.

Klavyenin çoklu dokunmatik desteği de bulunmuyor.
Nokia N8 boyut olarak X6 ile N97 arasında kalmış bir cihaz. 113.5 x 59.12 x 12.9 mm ölçülerindeki telefonun, Nokia adına bugüne kadar üretilmiş en ince dokunmatik ekranlı akıllı telefon olmak gibi bir önemi de var. Cihazın avuca oturan bir yapısı var ve genel olarak birçok özelliği, tek el ile kullanıma uygun tasarlanmış. Tamamı metalık kaplı dış yüzey, kalite ve sağlamlık hissi uyandırıyor.

ramazan0123

Üye
ya boş boş konuşmayın.€n iyisi 6630'dur nokia'nın.Ben alalı 6 sene oldu ve birkere tamire gitmedi telefon, ve bataryası bile degişmedi beyler :) ama batarya aldm bundan 1 hafta öncesi :D diceğim çok saglam telefondur yani :)

gece_kurdu_1998

Üye
Şaka maka bir yana bir de Nokıa N79 bakın inanin şasıracaksınız... İnceleyin, araştırın ve görün!!!

[Cenk]

[Cenk]

Üye
3310 :ehe

xinanux

Üye
2730 classic :D

Üst Alt