Geliştiriciler için yapılan sürüm ya da prototiptir.çıkmış deemekkı ama satısa sunulmamıs baksna burda barız anlatılıor artı ıkıncı lınk de adam kullanıor
symbian belle olsun bana yeter diğerleri hikaye dostum. windows samsung için bitane yapmış omnia 2 de kullandım çok yavaş 5 para etmez bi sistem. boşuna heveslenmeyin bence gelen gideni aratcak malesef. benim tek ümidim symbian belle ...
slm,arkadas tam benim düsündügüm gibi yazmissin gercekten ilerisi icin wp7 sistemi baya umut vaad ediyor, cogu arkadas wp7 yi eski windows mobile 6.5 ile karistiriyor oysa ki alakasi yok eskisiyle.wp7 de hiç bi sıkıntı olmaz nokia çok çok uzun zamandır buna yoğunlaşmış bi durumda wp 7 li cihazlar iyi olucaklar otoriteler wp7 mango ve tango için geliceğin yazılımı diyorlar ben çok iyi olucağını düşünüyorum bekleyip görücez benim görüşümü symbian wp7 nin yanından gecemicek nokia symbianı orta segment için üretirken wp7 yi üst segmentte kullanıcak
Ama telefonda windowsa mahkum olacaksın rahatlayamayacaksın nasıl iş kardeş mac falan kuramayacaksın benim demek istediğim windows adamı pc de bile kanser ediyor telefonda hesabını sen yap.pc ile telefon ap ayrı şeyler pc de mahkum deqilsin ki windows a kur pardusu kur mac i kur lünix i bak nasıl rahatlıyon![]()