nokia sea ray ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
nokia sea ray ???
internette dolaşırken gözüme çarptı ve bir kaç videosunu izledm sizinlede paylaşmak istedim.. piyasada varmı acaba bu telefon??

[/URL]

m542tf

m542tf

Üye
wp7'li nokia daha çıkmadı ki

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
çıkmış deemekkı ama satısa sunulmamıs baksna burda barız anlatılıor artı ıkıncı lınk de adam kullanıor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
nokia sea ray var ama satışa sunulmadı nokia nın bi toplantısımı ne bişey olcakmış orda resmen açıklancak sea ray ve bi model daha vardı yine wp7 li tarih belli değil beklicez 2012 diye geçiyor

----------Eklendi @ 18:49:38 ---------- Yazıldı @ 18:42:28 ----------

ya bu wp7 ne saçma bi işletim sistemiymiş ya symbianın dizaynı kullanımı fln çok daha iyi ya :S

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
symbian için birşey yapmıyo olmaları kötü zaten symbian kotü deil :=) geliştirmiyolar pek fazla gerçi symbian 3 yine eski symbian 60 lara göre çok çok iyi e okadarda olsn zaten

SilentOne

SilentOne

Üye
tabi yha symbian yine iyi eskilere gore gore ama wp7 de okdrda ilgimi geçkmedi n9 daha iyi

Quaresma53

Quaresma53

Üye
symbian belle olsun bana yeter diğerleri hikaye dostum. windows samsung için bitane yapmış omnia 2 de kullandım çok yavaş 5 para etmez bi sistem. boşuna heveslenmeyin bence gelen gideni aratcak malesef. benim tek ümidim symbian belle ...

mesut1979

Üye
symbian belle olsun bana yeter diğerleri hikaye dostum. windows samsung için bitane yapmış omnia 2 de kullandım çok yavaş 5 para etmez bi sistem. boşuna heveslenmeyin bence gelen gideni aratcak malesef. benim tek ümidim symbian belle ...

slm,arkadas o senin dedigin omnia 2 eski windows mobile 6.5 ile calisiyor ,nokianin cikaracagi wp7 yani eski 6.5 ile hic alakasi yok hiz yönünden bizim symbiana bes basar baya hizli ve gelecekte vaad eden bir sistem.

SilentOne

SilentOne

Üye
wp 7 de emin olun ki nokia sıkıntı yaratır

forbidden5

forbidden5

Üye
wp7 de hiç bi sıkıntı olmaz nokia çok çok uzun zamandır buna yoğunlaşmış bi durumda wp 7 li cihazlar iyi olucaklar otoriteler wp7 mango ve tango için geliceğin yazılımı diyorlar ben çok iyi olucağını düşünüyorum bekleyip görücez benim görüşümü symbian wp7 nin yanından gecemicek nokia symbianı orta segment için üretirken wp7 yi üst segmentte kullanıcak

mesut1979

Üye
wp7 de hiç bi sıkıntı olmaz nokia çok çok uzun zamandır buna yoğunlaşmış bi durumda wp 7 li cihazlar iyi olucaklar otoriteler wp7 mango ve tango için geliceğin yazılımı diyorlar ben çok iyi olucağını düşünüyorum bekleyip görücez benim görüşümü symbian wp7 nin yanından gecemicek nokia symbianı orta segment için üretirken wp7 yi üst segmentte kullanıcak
slm,arkadas tam benim düsündügüm gibi yazmissin gercekten ilerisi icin wp7 sistemi baya umut vaad ediyor, cogu arkadas wp7 yi eski windows mobile 6.5 ile karistiriyor oysa ki alakasi yok eskisiyle.

Uruloki

Uruloki

Üye
@mesut aynı çekirdeği kullanıyorlar ki wp7 nin sürüsüyle eksiği var ama wp mango da azaldı ve bu haliyle çoğu site androidden iyi demeye başladı

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada her ne kadar terk edilmiş olsa da meego geleceğin sistemidir. Wp7 sadece başka bir ios...

Uruloki

Uruloki

Üye
evet yeni ios bencede neredeyse aynı başladılar yola ve aynı şekilde gelişmeye devam ediyor yani uygulama yoktu şimdi 30bin civarında sonra kopyala yapıştır yoktu şimdi geldi aynı ios gibi

valent

valent

Üye
Windowsdan bir cacık olmaz pc de bile kan kusturuyor hatalarıyla windows kim cepte işletim sistemi kim

SilentOne

SilentOne

Üye
pc ile telefon ap ayrı şeyler pc de mahkum deqilsin ki windows a kur pardusu kur mac i kur lünix i bak nasıl rahatlıyon :D

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bende belle yi bekliyorm bakalm hayal kırıklığı yaşamayız umarım

valent

valent

Üye
pc ile telefon ap ayrı şeyler pc de mahkum deqilsin ki windows a kur pardusu kur mac i kur lünix i bak nasıl rahatlıyon :D
Ama telefonda windowsa mahkum olacaksın rahatlayamayacaksın nasıl iş kardeş mac falan kuramayacaksın benim demek istediğim windows adamı pc de bile kanser ediyor telefonda hesabını sen yap.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten telefon bu abartmaya gerek yok wın7 lı telefon ne alaka zaten gereksız androıd ve symbıan bıle cok bı telefon ıcın :) 3210 ları T18 lerı hatrlayalm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt