Nokia s60v5'li telefon ailesinden desteğini tamamen kesti mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Nokia s60v5'li telefon ailesinden desteğini tamamen kesti mi?
Arkadaşlar Nokia s60v5 li telefonlardan desteğini tamamen çekti mi? Yeni güncelleme gelecek mi yoksa böyle mi kalacak resmi bir açıklama veya sızma haber var mi bilgilerinizi paylaşır misiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia s60v5 li telefonlardan desteğini tamamen çekti mi? Yeni güncelleme gelecek mi yoksa böyle mi kalacak resmi bir açıklama veya sızma haber var mi bilgilerinizi paylaşır misiniz?

Güncellemeler gelebilir. 2016'ya kadar Symbian'a desteğ devam kararı aldı Nokia.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

Güncellemeler gelebilir. 2016'ya kadar Symbian'a desteğ devam kararı aldı Nokia.

Bilgi için teşekkürler. Peki bu güncellemeler nasıl olacak radikal mi yoksa ufak tefek güncellemeler mi

doctorrr

doctorrr

Üye
ufak tefek güncellemeler gelir s60v5 lere, radikal sağlam güncellemelerin 1. nesil s^3 lere bile gelmesi bir muamma...

rapidline

Üye
v60 geldi en son

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir ihtimal veda güncellemesi çıkartabilirler. Ama biraz zor gelir gibime geliyor. Aslında çok şey istemiyoruz yeni sürüm flash lite çıkartsalar bile yeter bizlere.

marist

marist

Üye
Kim düşünür ki s60V5 i.
Bence gelse bild adam akıllı birŞey olmaz.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ben kestim
Evde bir tane 5800 var program vs hic bir seyine dokunmuyom :ehe

hackchen

hackchen

Üye
bir zamanların en popüler telefonu simdi yüzüne bakılmaz hale girdi desenize
------
ben 5800in web tarayıcısından store.ovi.coma girdiğimde cihazınız desteklemiyo diyo bilgisayardan giriyorum ovi haritalar programını indirmek için telefon modelini seçtiğimde desteklenmiyor diyo su an itibari ile oviye giren var mi bende mi sorun

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bir zamanların en popüler telefonu simdi yüzüne bakılmaz hale girdi desenize
------
ben 5800in web tarayıcısından store.ovi.coma girdiğimde cihazınız desteklemiyo diyo bilgisayardan giriyorum ovi haritalar programını indirmek için telefon modelini seçtiğimde desteklenmiyor diyo su an itibari ile oviye giren var mi bende mi sorun

telefona yedekleme ve hard format muhteşem bir çözüm olur kanımca :)

hackchen

hackchen

Üye
tek çare o kaldı artık peki ayarlarımi yedekleyebilir miyim tercihler ekran ayarları falan filan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Menü > dosya yöneticisi > yedekleme seçenekler
mesajlar takvim rehber (ayarları işaretleme yedeği geri yüklerken sorun yaşarsın)
birde telefonunun yazılımı güncel mi ? Eğer değilse güncelle telefonu

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
biz bile fazla birşey beklemiyoruz artık. satış politikasının bir parçası bu olay. tabi ufacık birşeyler belki gelebilir. ama büyük bir güncelleme hiç sanmıyorum. uzun zaman sonra diğer telefonum 5800 da sadece zaman dilimi güncellemesi gördüm. ne işe yarıyorsa?

hangisi öyle olmuyor ki?
Her telefon bir gün bunu tadacaktır. :ehe

çok doğru :ehe Her telefon bir gün mutlaka bunu tadacaktır.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
nokia bu belli olmaz ne yapacağı bi baktın son bişeyler yapar bende istiyorum bişeyler çıkmasına ama bu telefona geleceği kadar güncelleme geldi daha nereye kadar gider.

hackchen

hackchen

Üye

birde telefonunun yazılımı güncel mi ? Eğer değilse güncelle telefonu
sunrise fate kullanıyom cfw guncelleyemiom anca flaş atmam lazm o da uzun iş pc bul cfw bul falan neyse yaz tatilni böyle gecirelm bakarz sonra

atakan25

atakan25

Üye
v60 tan sonra çıkmayacak diye duymuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt