nokia s60 a flash player yüklene biliyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recep_salih

recep_salih

Üye
    Konu Sahibi
nokia s60 a flash player yüklene biliyor mu?
merhaba arkadaşlar. Ilk konum ve eğer yalnış yere açtı isem konuyu şimdiden afedersiniz..

Bende nokia n70 n96 telefon var ben bu iki telefona flash player yada flash animasyonlu görüntüler video izleye bileceğim skyfire gibi bir tarayıcı lazım. Malum skyfire nin türkiyede kullanımı durduruldu..
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar...?

celibar

celibar

Üye
flash player var fakat swf uzantılı flashları oynatmak için.flv videoları N8 harici Nokia telefonlarda izlemek hayal....skyfire harici bolt var.o da sadece youtube videolarını oynatıyordu. yasak kalkınca telefonun tarayıcısı üzerinden realplayer kullanarak izlenebildiği için onun da önemi kalmadı.

rallici58

rallici58

Üye
slm nokıa E63 İçin flash player nerden ve nasıl yükleyebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz

recep_salih

recep_salih

Üye
    Konu Sahibi
uzun zamandır internete giremediğim için yorumları göremedim. Ben şuan n70 telefonda opera mini ile internete bağlanmaktayım. Bu skyfire sanırım kırılmış ama bir kaç deneme yapmama rağmen telefona yükleyemedim dosya bozuk hatası verip durdu. Eğer elinde .rar değilde .sis uzantılı olan varsa paylaşabilir mi? Bu arada belirteyim yasaktan önce n70 de skyfire çalışıyordu. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim... Rapidshare gibi zaman bekletmeli indirme sitelerinden indiremiyorum..

aceem

Üye
walla benim girmedigim site üye olmadıgım yer kalmadı adobe flash player indirdim yükledim genede internetten video müzil dinleme özeligini saglıyamadım telefonuma cep programı ile doldu pc im eger yardım ederseniz bana sevinirim nokıa n72 s60 olarak geçiyor telefonum

--------------- Ekleme ---------------

slm bende nokıa n72 var ve operadan nette baglanıyorum ama bir türlü video oynatamıyorum müzik dinleyemiyorum adobe flash player diyor yükledim nal kullanılır bilmiyorum lütfen yardımmm???tşkrlr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt