SoulsEagle
Üye
uygulamanın jad dosyasını sildin migeçersiz uygulama der silme sakın ilk dediğinde jad dosyasını sil ve facebook a istedğin gibi girDostum bende de aynı problem var. Opera Mini de deneyince sorun olmuyor ama facebook (3.2.1) üzerinde deneyince sorun çıkıyor uygulama açılmıyor. Archon kardeşim yardımını bekliyorum. Saygılar.
telefona zarar verebilir onu bilmiyorum ama kesin işe yarayan bir şey bunun için archoon a teşekkür ederimKesin oluyor mu? Bununla opera mini'yi minimize edebilir miyiz? Ve edersek tekrar nereden açacağız?Ve bide bununla telefona zarar verme ihtimalı var mı?
Yapsam mi ki ? Minimize ettikten sonra nasıl maximize yapcaz?telefona zarar verebilir onu bilmiyorum ama kesin işe yarayan bir şey bunun için archoon a teşekkür ederim
yapabilirsin güzel oluyor maximize derken yine ekrana getirmeyi mi söylüyorsunYapsam mi ki ? Minimize ettikten sonra nasıl maximize yapcaz?
Evet. Tam yapacaktım hem dosya bulamadım hemde usb kablom yokyapabilirsin güzel oluyor maximize derken yine ekrana getirmeyi mi söylüyorsun
denersen telefonun garantiden çıkar haberin olsunRM-763'ün ppu dosyası yok
Evet. Tam yapacaktım hem dosya bulamadım hemde usb kablom yok
Tamam. üyelik mi istiyor site ve nasıl tekrardan büyütüyoruz uygulamayı.usb kablon yoksa yapman imkansız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al ppu dosyasının linki
2 yıl geçti zatendenersen telefonun garantiden çıkar haberin olsun
Tamam. Saol. Operada işe yarar gibi.tekrar açarmış gibi büyütüyorsun
telefon açılmazsa phoneixten kurtarabilirsin2 yıl geçti zaten, ve diyelim telefon bozuldu hiç açılmıyor nasıl açacam?
Tamam.minimize ettin uygulama kapanmış gibi oluyor tekrar açınca kaldığın yerden
telefon açılmazsa phoneixten kurtarabilirsin
onun konusu da vardı
sadece operada değil bütün programlara yaptım bnTamam. Saol. Operada işe yarar gibi.
yapamadığın bir yer olursa bn yarım saat filan daha burdayımTamam.
USB olsa yapcamda evde yok şuansadece operada değil bütün programlara yaptım bn
yapamadığın bir yer olursa bn yarım saat filan daha burdayım
hatalı yapmış olabilirsin 6300 a uygun ppu kullanmadıysan olabilir bir de başka uygulamalarda denekardeş dediklerini yaptım nokia 6300 kullanıcısıyım uygulama izinlerini kaldırdı ama o yazı falan gelmedi ne yapmam gerek söler misin
tekrar yapmayı dene olmazsa snn telde oluyodur belki bilmiyorumkardeş warning tck falan die bişe gelmiyor ama uygulama izinleri kalktı bende ppu doğru kullandım her şeyi eksiksiz yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?