NOKiA S3 BELLE TV KANALLARI iZLE

Sponsorlu Bağlantılar

larten123

larten123

Üye
ztv yok mu

Fikotr74

Üye
    Konu Sahibi
n8 kullanan arkadaşlar bütün linklerin basında mms yazıyor ama öyle değil aslında. İçinde apple geçen trt'ler planet kanalları ve number 1'ın başundaki mms'leri rtsp yapın. Anna var bende bellede de öyledir sanırım. Bi de biri uygulamalarından izlediğimiz kral pop tv ve cnn türk yüksek hızlı bağlantının rtsp adreslerini bulabilir mi trt'lerde olduğu gibi.

Eyvallah sağolasınız. bu konu ile ilgilenip, bu konuyla ilgili eğer bişeyler bulabilirsem cevap verir ve yeni yani dosyalar ekleyerim kısmetse arkadaşlar.
tabi kısmet

tan sel

Üye
Ardadaşlar şimdilik basitçe pek çok kanalı bir araya getirip bir sayfa hazırladım. İlerleyen en kısa zamanda daha iyi bir tasarımla daha güzel bir sayfa olabilir. wifi ile pekçok kanal izlenebilir.

adresinden symbian telefonunuzla onlarca kanalı izleyebilirsiniz.

çalışmalarının devamını diliyoruz ve de dünyaca ünlü yabancı kanal da olursa valla çok iyi olur...başarılar...teşekürler...

akinorta

Üye
arkadaşlar sizden bir isteğim var. Tüm kanalları kategorileştirip listeleyebilir misiniz. Tüm bunlar hazır olursa ben de programını hazırlıyorum cep telefonu için. Bir örnek hazırladım yarı sağlam çalışır durumda:

• Beğen
Tepkiler: kaavkw

kaavkw

Üye
arkadaşlar sizden bir isteğim var. Tüm kanalları kategorileştirip listeleyebilir misiniz. Tüm bunlar hazır olursa ben de programını hazırlıyorum cep telefonu için. Bir örnek hazırladım yarı sağlam çalışır durumda:

Çok iyi olur valla. Bu paylaştığınızı denedim gayet güzel bir de kanal listesi tam hazırlanırsa efsane bir şey olur, ben anlasam yardım ederdim ama bilgim yok malesef, umarım yardım eden arkadaşlar olur da yaparsınız. :)

ömür1978

ömür1978

Üye
paylaşım için sağolun ama bu txt dosyasını telefonun neresine daha doğrusu hangi klasörüne atmak lazım ki dediğiniz gibi tıklayınca kanallara ulaşılabilsin.... yorumlara bakınca herkes galiba calıştırabilmiş nasıl çalıştığını birde bana anlatabilirseniz memnun olacağım

cumalicanatan

Üye
Ulusal Kanallar

cumalicanatan

Üye

---------- Eklendi @ 00:53:54 ---------- Yazıldı @ 00:52:52 ----------

Haber Kanalları

cumalicanatan

Üye
Spor Kanalları

---------- Eklendi @ 00:54:45 ---------- Yazıldı @ 00:54:21 ----------

Müzik Kanalları

---------- Eklendi @ 00:55:05 ---------- Yazıldı @ 00:54:45 ----------

Ekonomi Kanllaları

---------- Eklendi @ 00:58:19 ---------- Yazıldı @ 00:55:05 ----------

Sayfada gereksiz yük yaptığım için özür dilerim... Arkadaşa yardımcı olmak bakımından böyle bir liste yayınladım... Bu listeye ek olarak çocuk kanalları olabilir... CN-TRTÇ.-Yumurcak-Minika-Disney vs... Profil bilgileri: kaavkw - MaxiCep.Com arkadaşa başarılar ve kolaylıklar diliyorum...

Ardadaşlar şimdilik basitçe pek
çok
kanalı bir araya getirip bir sayfa hazırladım. İlerleyen en kısa
zamanda
daha iyi bir
tasarımla
daha güzel bir sayfa olabilir. wifi ile pekçok kanal izlenebilir.

adresinden symbian
telefonunuzla
onlarca kanalı izleyebilirsiniz.
halen geçerli ....

---------- Eklendi @ 00:58:36 ---------- Yazıldı @ 00:58:19 ----------

Sayfada gereksiz yük yaptığım için özür dilerim... Arkadaşa yardımcı olmak bakımından böyle bir liste yayınladım... Bu listeye ek olarak çocuk kanalları olabilir... CN-TRTÇ.-Yumurcak-Minika-Disney vs... Profil bilgileri: kaavkw - MaxiCep.Com arkadaşa başarılar ve kolaylıklar diliyorum...

Ardadaşlar şimdilik basitçe pek
çok
kanalı bir araya getirip bir sayfa hazırladım. İlerleyen en kısa
zamanda
daha iyi bir
tasarımla
daha güzel bir sayfa olabilir. wifi ile pekçok kanal izlenebilir.

adresinden symbian
telefonunuzla
onlarca kanalı izleyebilirsiniz.
halen geçerli ....

pomak2010

pomak2010

Üye
arkadaşlar bnde belle yükli kontörüm az olduğu için köye gidince wifiden bağlanıp deniyeceğim sonucu size mesaj atarım bn çalışır die tahmin edeyorum:hih::konus::konus::polis::polis::maxicep::maxicep::maxicep::stres::destere::bira2::bira2::dayak::hayalet::disko::disko::disko::catcat::catcat::disko::disko::disko::disko::disko::disko::disko::bira2::bira2::cigara::cigara::cigara::disko::disko::disko::disko:

kordanadam

Üye
uygulamanın önizleme linki calışmıyor.

zafferyilmaz01

Üye
kardeş bun dosyayı telefonda nereye atacağızbunu da anlatırsan çok sevinirim. ben beceremedim de biraz acemiyim. telefonda nasıl yapacağımızı da anlatabilirsen çok sevinirim.

Fikotr74

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bun dosyayı telefonda nereye atacağızbunu da anlatırsan çok sevinirim. ben beceremedim de biraz acemiyim. telefonda nasıl yapacağımızı da anlatabilirsen çok sevinirim.

Herhangi bildiğiniz bir konuma atıp , Not defteri ile Açıp linklere tıklayarak izliyorsunuz olay bu kadar. bildiğiniz not defteri dosyası yani . linkler sizde tıklanmıyor ise " Uygulama Ayarları / gelişmiş seçenekler " bölümünden TXT uzantılı dosyalar için "Notlar" (not defteri ) ile aç ...şeklinde ayarlıyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

Kanal 7
Eklendi,Yumurcak TV Alternatif linki Eklendi

-

GÜNCELLEME ( 07.06.2012 - TS 13:45 )

aslim003

Üye
bende indirmek istiyom

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74
moonstar90

moonstar90

Üye
Kardeş önceleri çok işime yarıyordu fakat güncellenmiş sürümünü indirdiysem de artık linklere tıklanmıyor.Telefon c6-01 ayarlardan da ayarlayamadım telefon not defterinden değil de wordden açıyor galiba bunu değiştiremedim.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Kardeş önceleri çok işime yarıyordu fakat güncellenmiş sürümünü indirdiysem de artık linklere tıklanmıyor.Telefon c6-01 ayarlardan da ayarlayamadım telefon not defterinden değil de wordden açıyor galiba bunu değiştiremedim.

dostum zaten dosya yöneticisinden açmıyormusun, dosyaya gir sonra "seçenekler-otomatik bulma-aç" sonrada linke tıkla

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74

adil123321

Üye
kardeşim hangi kanalı acarsam acayım dosya bulunamdı diye hata veriyor ozellıkle trtspor lazım modelim c7 belle bi çözümü varsa bekliyorum kardeşim

Asi Adanalı_01

Üye
Linklere tıklıyorum, Realplayer açılıyor bağlanıyor diyor sonra bağlanamadı diyor neden oluyordur? Bu arada telefonum N70.

kordanadam

Üye
bu iş nokiayla olmaz artık. bir flash playeri bile yok... androide geçecem seneye. çok direndim geçmemek için ama nokia bile bile lades oldu. hep arkadan geldi.

Üst Alt