Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia S^3 Belle + 1GHZ + 512 Mb Ram'li bir tel çıkarsa satın alır mıydınız ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nonamex
Üye
Konu Sahibi
OğuzcanAbi
Üye
tipini gormem lazm
pRime.
Üye
Meegoya geçeceğim için almazdım ama meego kullanmayacak olsam kesin alırdım.
mangdaşire
Üye
bu saatten sonra symbian biraz zor.anca şöyle saglam programlar çıktıgında,unsigned,signed olayı kalmadıgında,android programları çalıştırabildiginde ya da android kurulabildiginde symbian adam gibi bir işletim sistemine dönüşür.
Uruloki
Üye
MeeGo N9 alacağım için almam o gelmesede almam ayrıca bellenin öyle olması zor gibi resmi sonr çıkan N5 resmi ile değiş istersen
Cruzer_Contour
Üye
Bende meego düşünüyorum n8 in yanına birde n9 hiç fena olmaz doğrusu biri multimedya birisi linux...
WebStyle
Üye
Belle ve Anna'lı bir telefon almam şahsen. Android ya da Meego ise tercih edilebilir..
sultant
Üye
sybian telefon daha almam megoolu n9 varken ne gerek var
pensacola
Üye
Nokia Olsun Alırım Alırdım Aldım Gitti
Uruloki
Üye
zaten artık pek birşeyi kalmadı tam destek çıkanda yok onun için nokia çıkıp dicek ki ben desteğimi geri çekmedim işte bu özelliklerde telefon yapıcam uygulama ve oyunları portlıcaz belle çok farklı olucak derse anca bir şeyler olur artık
bu saatten sonra symbian biraz zor.anca şöyle saglam programlar çıktıgında,unsigned,signed olayı kalmadıgında,android programları çalıştırabildiginde ya da android kurulabildiginde symbian adam gibi bir işletim sistemine dönüşür.
arkadas android ayri bir isletim sistemi, symbian ayri bir isletim sistemi... isletim sistemine isletim sistemi mi kurucan?
Utku
Üye
Hayır ama FaNokia'lar kesin alır
Esendağlı
Üye
Symbian almam,Android,meego yada wp7 almayı tercih ederim.
ozggurr
Üye
Simdi cogunuz bana kizacak ama, ben halihazirdaki symbian'i bile cok kullanisli buluyorum. Ozellikle PC ile senkronizasyonu harika.. Mevcut haliyle de web tarayicisi haricinde diger isletim sistemlerinden eksik bir tarafi yok fazla taraflari var bence... Halihazirda 5800 ile muzik, N8 ile is ve eglence ihtiyacimi giderdigim icin yeni bir telefon almaya simdilik gerek duymuyorum.
Eger N8 sahibi olmasaydim alacagim telefonun ozelliklerinin islemci ve ram haricinde en azindan N8'deki ozelliklere sahip olmasina dikkat ederdim. USB OTG+fare ve klavye destegi+hdmi+dlna+nfc+ 85 ulkede ucretsiz navigasyon+BT3 ya da ustu+ortalamanin ustunde kamera+PC ile senkronizasyon+buyuk ekran+dayanikli ve albenili kasa+hafiza arttirilabilirligi olmazsa olmazlardan...
Simdi cogunuz bana kizacak ama, ben halihazirdaki symbian'i bile cok kullanisli buluyorum. Ozellikle PC ile senkronizasyonu harika.. Mevcut haliyle de web tarayicisi haricinde diger isletim sistemlerinden eksik bir tarafi yok fazla taraflari var bence... Halihazirda 5800 ile muzik, N8 ile is ve eglence ihtiyacimi giderdigim icin yeni bir telefon almaya simdilik gerek duymuyorum.
Eger N8 sahibi olmasaydim alacagim telefonun ozelliklerinin islemci ve ram haricinde en azindan N8'deki ozelliklere sahip olmasina dikkat ederdim. USB OTG+fare ve klavye destegi+hdmi+dlna+nfc+ 85 ulkede ucretsiz navigasyon+BT3 ya da ustu+ortalamanin ustunde kamera+PC ile senkronizasyon+buyuk ekran+dayanikli ve albenili kasa+hafiza arttirilabilirligi olmazsa olmazlardan...