ben bir çok marka telefoni ve tamir ettim mesleğim icabı yıllardır'da bu işle uğraşıyorum doğrusu. Neden.se nokiagerçekten sağlam bir telefon her yönü ile.
ben bir çok marka telefoni ve tamir ettim mesleğim icabı yıllardır'da bu işle uğraşıyorum doğrusu. Neden.se nokiagerçekten sağlam bir telefon her yönü ile.
bu saatten sonra symbian biraz zor.anca şöyle saglam programlar çıktıgında,unsigned,signed olayı kalmadıgında,android programları çalıştırabildiginde ya da android kurulabildiginde symbian adam gibi bir işletim sistemine dönüşür.
Arkadas kullaniyorum isimi goruyorum ve memnunum, sen ne fanligindan/ vantilatorlugunden bahsediyorsun. Bahsettigim telefon da piyasaya ciksa alacagim telefon, yani henuz yok... Sanki ben hic teknolojiden, isletim sisteminden ve kendi ihtiyaclarimdan anlamayan bir dangalagim, sen ise teknoloji ureten, piyasaya yon veren pacalarindan akil dokulen bir dahisin... Hadi ordan be! Gec ayna karsisina gul kendine seytan seytan.. Cocuk!
Arkadas kullaniyorum isimi goruyorum ve memnunum, sen ne fanligindan/ vantilatorlugunden bahsediyorsun. Bahsettigim telefon da piyasaya ciksa alacagim telefon, yani henuz yok... Sanki ben hic teknolojiden, isletim sisteminden ve kendi ihtiyaclarimdan anlamayan bir dangalagim, sen ise teknoloji ureten, piyasaya yon veren pacalarindan akil dokulan bir dahisin... Hadi ordan be! Gec ayna karsisina gul kendine seytan seytan.. Cocuk!
gerçi fiyatları için 200-300 arası deniyor eğer öyle olursa çok satabilir sonuçta daha önce çok gördük nokia 1 ghz koysun 512 ram koysun diyenleri burda e fiyatıda az bir miktar ve tamamen yenilenmiş symbianla neden olmasın diyen çok olur bence
nokia yine bi telefon çıkarır öyle bi pazarlarki koşa koşa alırsınız büyük konuşmayın örnek ben 5800 dan sonra almam nokia diyip duruyodum şuan elimde N8 var nokia bütçe olarakta ülkemize uygun telefonlar getiriyo bu özellikleri bu fiyata almak kolay değil insan kanııyo hemen bak galaxy s2 iphone 4 e vs 1500 den aşağı değil o 500-600 lira dediğiniz hızlı telefonlar sadece hızlı ve uygulama mağazasından başka bi esprisi yok N8 in ayrıcalıklı yanlarına söylememe gerek otg kamera vs gerçi nokia da en çok işçilik sorunu çıkaran telefon olabilir ama tam ülkemize göre diye düşünüyorum ben
symbian anna belle megoo sonuçta hepsi nokianın diyoruzki symbian kendini geliştirmiyor geriye dönüp bir bakarmısınız 6600 la n8 aynımı? Nokia daha ne yapsın android diyorsunuz onda olan işlemci nokiada olsun uçar resmen ama onlarda uçamıyor nokianın tek sorunu şarj bence ona çözüm bulsun hızı nasıl olsa ayarlanır
symbian anna belle megoo sonuçta hepsi nokianın diyoruzki symbian kendini geliştirmiyor geriye dönüp bir bakarmısınız 6600 la n8 aynımı? Nokia daha ne yapsın android diyorsunuz onda olan işlemci nokiada olsun uçar resmen ama onlarda uçamıyor nokianın tek sorunu şarj bence ona çözüm bulsun hızı nasıl olsa ayarlanır
Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.
Donanım olarak 2'ye katlar N8 tabi ki ama işletim sistemi olarak gelişme yok.
Bir zahmet fark olsun onla onun arasında, ama N97 de kullanılan işletim sistemi ile N8'de kullanılan işletim sistemi arasında öyle abartılı bir gelişme yok mesela.
güncellemelerle onlarda hal olur sıkmayın canınızı rahat olun ya ben güncellemeyi hiç takmıyorum kafama geç gelmi erken gelmiş fark etmez telefonun eksikliklerini gidersinde gerisi önemli değil