sevimhakan
Üye
-
Konu Sahibi
-
tahmin edebiliyorum duygunu c6-01 den s3 e geçincede aynısını yasadımnokia 5800 dan samsung galaxy wondera gectim aradaki fark anlatılmaz yaşanır dostum
Herhalde fazla farkın olması lazımhayırlı olsun
nokia 5800 dan samsung galaxy wondera gectim aradaki fark anlatılmaz yaşanır dostum
Yani artık s^3 olsun symbian olsun bitmiş durumda
Nokia artık kamerayla müzik özellikleriyle müşteri çekebilirmiyim diye çalışıyor
Kardeşim sistem yönünden lumia güzel wp8 sistemi 8 le aynı sistemde ve mantıkta çalıştıgı için güzel. Emin ol lumia kullan vazgeçmezsin o zaman sen sistemde iyi değil diyorsan bilgisayardada Andorid kullanabilirsin ama hiçbiri windowsun yerini tutmaz bilgisayardaever o lumiaların tek artısı kamerası.mantıgı düzgün calışan bi insan lumia alcagına gider profesyonel kamera alır
Kardeşim sistem yönünden lumia güzel wp8 sistemi 8 le aynı sistemde ve mantıkta çalıştıgı için güzel. Emin ol lumia kullan vazgeçmezsin o zaman sen sistemde iyi değil diyorsan bilgisayardada Andorid kullanabilirsin ama hiçbiri windowsun yerini tutmaz bilgisayarda
Kardeşim sistem yönünden lumia güzel wp8 sistemi 8 le aynı sistemde ve mantıkta çalıştıgı için güzel. Emin ol lumia kullan vazgeçmezsin o zaman sen sistemde iyi değil diyorsan bilgisayardada Andorid kullanabilirsin ama hiçbiri windowsun yerini tutmaz bilgisayarda
O kadarını yapamaz öyle birşey olsaydı herkes imac kullanırdı Pcde tek firma Windows
Dur daha dur android pcleride ele gecirecek
Dur daha dur android pcleride ele gecirecek
Emin ol oda uyarlanacako biraz zor windowsu gecemez .ama tablet pcleri ele gecirdigi bir gercekmadem wp8 iyi hadi tabletlerede uyarlasınlar bakim.
Emin ol oda uyarlanacaknokianın windowslu tableti diye bi haber cıkmıştı incelersin. Şuan windows kendide WİNDOWS 8 RT diye tabletlere geçmeye basladı baya bi rekabet olacak şuanda bakarsan windows 8 rt tablet al android tabletten bin kat iyi ve istedigin oyunu oyna Sınırsız oyun keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?