Haber Nokia Refocus Pureview Lumialar Için Mağazada

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Refocus Pureview Lumialar Için Mağazada
Nokia World etkinliğinde tanıtılan ReFocus uygulaması yarın Pureview Lumialar için mağazadaki yerini alıyor

Nokia’nın Windows Phone platformunda Lumia akıllı telefonlarıyla fark yarattığı uygulamalarından bir tanesi daha mağazaya geliyor

Nokia Refocus Yarın Pureview Lumialar için mağazada

Tepkiler: beats, n000k ve bulutsuzgece

dücane

Üye
Bugün yayinlanmayacak mi o uygulama ?

Abi siz böyle erkenden haber alabiliyorsanız İnstagramı da bi öğrenseniz ya, hani belki eli kulağındadır da çaktırmıyordur fala?

dücane

Üye
@kimbilir_01

Kardes, wifi ayarlarina gir, bagli oldugun wifi aga´nin üzerine basili tut, düzenle´yi sec

Proxy´yi ac

IP olarak bunu yaz 117.135.139.179

Porta´a da sunu yaz 8888

sonra su linke tikla

indir´e bas, indirmeye baslayinca hata alacaksin, wifi ayarlarina gir, Proxy´yi kapa

yüklemeyi baslat ...

kolay gelsin[/quote]

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
refocus mağazada.

Tepkiler: sekajmer ve OttomaN TigeR

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi kardeş iphack'e gerek yok yükle diyorum yüklüyor using lumia925

valla oldu çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun

braayn

Üye
ipden kurabilen oldumu bu uygulamayı ?
L820 de kullanabilecekmiyim acaba ?

slmrt

Üye
telefon resimle ilgili tüm bilgileri tutuyor anlamına geliyo galiba bu uygulama tekrar focus yapabildiğine göre flu olan kısımların aslında asıl bilgisi saklanıyo mu demek?

refocus için ip yada fiddler sisteminme gerek yok,diğeri içindi o storyteller mi ne onun için gerekliydi.

4MaGuS

Üye
telefon resimle ilgili tüm bilgileri tutuyor anlamına geliyo galiba bu uygulama tekrar focus yapabildiğine göre flu olan kısımların aslında asıl bilgisi saklanıyo mu demek?
bana göre 2-3 tane odaklama miktarını değiştirerek resim çekiyor tıkaldıgınız yere en uygun odaklı resmi sizin karşına getiyor macro çekimlerde denemek lazım

Tepkiler: slmrt

dakamon

Üye
820 de niye vermemişler 820 de üst sınıf telefon değilmi üzülüyorum böyle uygulamaları yükelyemeyince

İp istemi buna neden işe yaramıyor ki ? Bu iş can sıkmaya başladı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lytro Style,bir nevi pelican imaging sistemiyle resimdeki her yere odaklıyor.

Tepkiler: slmrt
Ben de dün akşam bu şekilde yükledim