papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ali Kemal dikkat ettiysen arka tarafında hafif bir farklılık da var eskilere göreTeşekkürler
evet Erdem genel hatlariyla lumialarla ayni olsa da ince detaylar var. Mesela arka kismi bombeli lumia900 ise dumduz. Ayrica konuda belirtmedim belki birilerinin dikkatini ceker diye ama cihazin altinda iki tane hoparlor izgarasi var. Wp8 ile lumialar bambaşka bir muzik deneyimini de getirecek.
evet Erdem genel hatlariyla lumialarla ayni olsa da ince detaylar var. Mesela arka kismi bombeli lumia900 ise dumduz. Ayrica konuda belirtmedim belki birilerinin dikkatini ceker diye ama cihazin altinda iki tane hoparlor izgarasi var. Wp8 ile lumialar bambaşka bir muzik deneyimini de getirecek.
bence sim yuvasina hem microsd hem microsim takiliyorboyle bir cinlik de ancak nokia tasarimcilarindan beklenir
ben o alttarafın şarj girişi olduğuna da tam emin değilimya kapak var ya da hakkaten şarj girişi değil
ah her dediğini yapsalar abi ne güzel olur yahu
yaparlar kardeşim merak etme sirayla
şarz yeri o alttaraf. Ben daha once soylemiştim şarz konnektorunu alttarafa alin şarzdayken kullanilmiyor telefon diye
bu cihazda 12 mp kamera bekliyorum açıkçası abi ama fiyatı nedir onu da görmek lazım sen bunu almıycan di mi abi asıl amirali beklersin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?