Nokia phi windows phone8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia phi windows phone8

Uzun zamandır bekledigimiz görüntüler sonunda ortaya çıkmaya başladı.Nokia windows phone üzerinde çalışmalarını sürdürüyor fakat bu cihazla ilgili hiçbir bilgi sızdırılmıyordu.

Ve sonunda Nokianın windows phone8 işletim sistemine sahip telefonuyla ilgili ilk bilgi sızdırıldı.Bugün WP Bench üzerinde bu cihazlardan birisi görüldü.NOKİA PHİ
Telefonun adı resimde de görüldügü gibi Nokia Phi ve işletim sistemi windows phone8.Resimdeki görüntü WP cihazlarda çalışan WP Bench uygulamasından alınan bir screenshot a ait.
Nokia phi üzerinde görülen bu işletim sisteminin yapı numarası ise 8.0.9698.0 yani bir windows phone8 yapı numarası.Resimde de görüldügü gibi öyle erken bir yapı numarasına da sahip degil bu stelefondaki sistem ve belki de karalı sürüme yaklaşmış bir yapı numarası bile olabilir.

Nokia PHİ isminin anlamı veya neyi çagrıştırdığı konusunda henüz bir bilgi yok. Belki de proje adı olarak kalır belki telefonun ismi lumia serisinin devamı olur veya yepyeni bir isim ve yepyeni bir cihazla karşımızda bulabiliriz Nokiayı .. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz...?

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Pek bir şey düşünemiyorum ama hünkarım ne zaman tanıtılcağını merak ediyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
muhtemelen 5-6 eylül nokia world 2012 de

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
belli degil hünkarım eger kuzen yılbaşında gelirse getirtirim gelmezse seneye haziran en iyisi neyse onu getirticem:eller:

Hünkarım şu Lumia 900'ü gördükçe ağzımın suyu akıyor ya...

---------- Eklendi @ 20:48:50 ---------- Yazıldı @ 20:47:57 ----------

Ama yeni haberleri duydukça da aklımda bir "acaba" oluşuyor.Birkaç tane de vardı önceden zaten.:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sizce bu görüntüler wp8 e ait olabilir mi...???

theposies

theposies

Üye
ben pek sanmıyorum abi :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
markette phone8 uygulamasi var menu arkasina duvar kagitlari koyulabiliyor menude ekran yan donuyor menu renk sayisi artirilmis uygulama resimlerinden bunlari gorebildim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olabilir olmalı artık :ehe

evanescence

evanescence

Üye
Isim phi demek ki altin orani kullanacaklar telefonda muhtesem dortgen olacak o vakit en boy orani 1,618 monaliza gibi telefon daha ne :)

theposies

theposies

Üye
harbi altın oran olabilir :D

aleranol

aleranol

Üye
belkide muhteşem bir telefon olacağı içindir. 1.618... Bence Pureview olabailir p si ama hi yi anlamadım. Aslında bir çıksa owwww

Esendağlı

Esendağlı

Üye
belkide muhteşem bir telefon olacağı içindir. 1.618... Bence Pureview olabailir p si ama hi yi anlamadım. Aslında bir çıksa owwww
(P)Pureview in p si diyelim(hi)ise High olabilirYani High pureview.Salladım ama olurmu dersiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
okunuşu bana biraz perfect i hatırlatıyor:hmmm

aleranol

aleranol

Üye
perfect pureview mi? Ama eğer gerçekse ve çıkarsa muhteşem olacağına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt