Nokia Phablet 1520 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Birşey sorcam gdr3 ile hd özelliği gelicek peki bu güncellemeyle lumia 920 gibi telefonlarada etki edicekmi yani hd özelliğine kavuşucak mı yksa sadece yeni süretilen modeller için mi geçerli.

HD özelliğinden kasıt HD ekranlı telefonları desteklemeye başlayacak işletim sistemi. Daha önce çıkan telefonlar fiziki olarak hd panelli olmadıkları için ıkınsalarda olmaz o iş :D :kop:Yani hd panel olmayan bir cihaza hd desteğini yazılımsal olarak veremezsin kardeş :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yanlil algiyi duzeltelim. Lumia920 zaten HD ekrana sahip. Ama 720p gdr3 guncellemesiyle 1080p hd ekranlar desteklenecek ve bu sayede uretciler de bu cozunurluge sahip ekranlari wp8 cihaz uretiminde kullanabilecek.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu ben f-u-l-l hd yazdım ama forumun sistemin f-u-l-l kelimesi yasaklı mı? Silinmiş hep?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
goktas19

goktas19

Üye
Lumia 1020 yi beklerken istediğim özelliklerde bu telefonun çıkması resmen beklemeye zorluyor :D :D İnşallah en yakın zamanda çıkar ve Türkiye ye gelir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hemen hemen Galaxy Note-2 ile aynı boyutta olacakmış :hmmm

Lumia 1520 (Bandit) = 150.5 mm x 82 mm

Samsung Galaxy Note 2 =
151.1mm x 80.5 mm

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
Güzel olacak

merkel02

Kapalı Hesap
fiyatı ne olur acaba :hmmm

merkel02

Kapalı Hesap
peki ağabey 20 MP kamera S800 işlemci 2GB ram 1080 p Ekran özellikleri kesin mi..? :allalla:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
1080 p kesin 4 çekirdekli işlemci de kesin ama s800 mü o muamma 2gb ram ile kamera da muamma ama beklenen özellikler bunlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki ağabey 20 MP kamera S800 işlemci 2GB ram 1080 p Ekran özellikleri kesin mi..? :allalla:

S800 kesin değil sanırım.
1080p olacağı kesin.
2 GB Ram büyük ihtimal.
GPU'su da net değil ancak Adreno 320 veya üzeri olacaktır muhtemelen :eller:

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Mükemmel teknik özellikler bekliyoruz ama ben şahsen yazılımsal olarak ta samsung la kafa kafaya gitmeli

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımsal olarak 8.1 i belemek lazım. Şimdi hızlı olmasını övüp hepsinden iyiymiş gibi göstermek istemiyorum. Sadece hız yetmiyor haliyle insan daha kolay kullanım istyiorlar. 8.1 ile de bunları sağlarlarsa phablet sevenler için güzel bi alet olacak :)

csH

csH

Üye
Vay arkadas cok buyuk yaa bu ozellikleri barindiran daha kucuk bi model gelmez mi 4.7 fln

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Onlarda gelecek onlarda :) sene sonunda ben en azından s600lü 2gb ramli bi telefon bekliyorum 4.7 incli falan yada 5

Üst Alt