nokia pc suite sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite sorunu
nokia 5250 kullanıyorum pc suiteni her özelliğini kullanabiliyorum fakat bir türlü internete gremedim perfect xp kullanıyorum birtek one touch (telefonu modem olarak kullanabilmek için gerekli driver) driverini yüklemiyor. Pcye format attm normal xp kurdum gne olmuyo ne yapmam lazım sizce... :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Byan_AkA

maxIm4

maxIm4

Üye
abi sen program kullansana, wlan varmı telefonunda bilmiyorum ama varsa bunun programı var jokuspo mu öyle birşey telefon suan yanımda değil yoksa bende yüklü sana ismini söylerdim onu kullanarak gir internete tek kelimeyle: muhteşem ...

By_AkA

By_AkA

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadasm telde ole bi ozellik malesef bu tur programlarn warlgndan haberdarim fakat yok iste baglanti olarak birtek usb kablom war :(

oquz_esen

oquz_esen

Üye
nokia 5250 kullanıyorum pc suiteni her özelliğini kullanabiliyorum fakat bir türlü internete gremedim perfect xp kullanıyorum birtek one touch (telefonu modem olarak kullanabilmek için gerekli driver) driverini yüklemiyor. Pcye format attm normal xp kurdum gne olmuyo ne yapmam lazım sizce... :bilmm
arkadaşlar nokıa pc suite sn sürüm indîrin kurun pc ye teli usb kabloyla bğlayın telden ovi suite seçin ve pc süite telini qörünce pc süitenin sağ üst köşedeki internete bağlan ikonuna tıklayın ve açılan pencerede sol alt tarafta sağa sola oklar var ona tklayn 10 sn.bekleyn tamamdr "sayqılar"h@lis"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt