5800 nokia pc suite te internete bağlanmıyor (çok araştırdım)

Sponsorlu Bağlantılar

kadirba72

Üye
    Konu Sahibi
5800 nokia pc suite te internete bağlanmıyor (çok araştırdım)
Merhabalar,
Eski pc de internete rahatlıkla bağlanıyordum, yeni pc aldım bir türlü internete bağlanmadı.Başlat>Aygıt ve Yazıcılar>Nokia 5800 sağ tıklayıp modem ayarlarına girdim tüm kutular boştu acaba ayarları otomatik mi yapmadı.Google dan çok araştırdım fakat bir türlü olmadı gene yapamazsam bilgisayar tamircisine götürecem

phasan

phasan

Üye
Merhabalar,
Eski pc de internete rahatlıkla bağlanıyordum, yeni pc aldım bir türlü internete bağlanmadı.Başlat>Aygıt ve Yazıcılar>Nokia 5800 sağ tıklayıp modem ayarlarına girdim tüm kutular boştu acaba ayarları otomatik mi yapmadı.Google dan çok araştırdım fakat bir türlü olmadı gene yapamazsam bilgisayar tamircisine götürecem

arkadasım bılgısayar kısayoluna gel sag tık yap ozellıkere gel uste dananım var oraya tıkla ılk çıkan yazıya tık telı bagla pc ve bı bak orda modem olacak kurulumu çarpı flan olmayacak yada unle olmayacak

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım bir internet kafeye git. adresine gir oradan ovi suite programını indir. Usb kablosu ile hafıza kartına at. Evde pc ye al programı ve Usb kablosunu çıkart. Programı kur. Kurulum bitince usb kablosunu tak telden ovi , pc suite modunda bağlan ve sürücüleri yüklesin. Ovi suite ile internete bağlan kısmına gir. Operatör ayarlarını yap internete gir.

(Modem ayarlarını otomatik yapar senin bir ayar yapmana gerek kalmaz. Ağ bağlantılarından çevirmeli ağ bağlantılarına bak. Telefona ait olan bağlantı simgesini masa üstüne kısayol oluştur. )

kadirba72

Üye
    Konu Sahibi
Forumdan JoikuSpot Premium programını indirdim sorun bitti.Program telefon internetini modem gibi etrafa yayıyor isteyen bağlanıyor.

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
dediklerini yapsan daha iyi kardeş :)

sasa1981

Üye
Forumdan JoikuSpot Premium programını indirdim sorun bitti.Program telefon internetini modem gibi etrafa yayıyor isteyen bağlanıyor.

Bu program süper ama bazen bağlantı devam ederken internet bağlantısı kesiliyor.programı kapatıp açınca düzeliyor bir süre sonra internet bağlantısı tekrar kesiliyor.Ama telefonda internete girebiliyorum.Sorunu çözen varsa lütfen yardım etsin.

- - - Eklendi - - -

Bu program süper ama bazen bağlantı devam ederken internet bağlantısı kesiliyor.programı kapatıp açınca düzeliyor bir süre sonra internet bağlantısı tekrar kesiliyor.Sorunu çözen varsa lütfen yardım etsin.

• Beğen
Tepkiler: selami61
selami61

selami61

Üye
bende olebı sorun yookkk allahtannn yasasın yaaa camın kenarına koyuyommm 3 g cekiyooo istedım yere gıdıyommm :)

Üst Alt