pc suit tum modeller icin kullanılır.yeni pc suit i kurun telefonunuzu pc suit modunda bağlayın ve yardım menusunden pcsuıtpos i yeniden yukle satırına tıklayın ve telefonunuzdaki baglantı versiyonunuda yukseltin.
slm beyler bende bunu kullanıyorum. 3230 um var. herşey tıkır tıkır çalışıyor. sadece internete bağlanamıyorum telefon ile. kendi internetim yok evde de internet paketi yapıp bağlanabiliyorum. ve bu programın eski sürümünde bağlanılıyordu. ancak bu sürümde sürekli hata veriyor internet bağlantısında.
slm beyler bende bunu kullanıyorum. 3230 um var. herşey tıkır tıkır çalışıyor. sadece internete bağlanamıyorum telefon ile. kendi internetim yok evde de internet paketi yapıp bağlanabiliyorum. ve bu programın eski sürümünde bağlanılıyordu. ancak bu sürümde sürekli hata veriyor internet bağlantısında.
yaa benim de bi sorum olucak .. ben de telefonla birlikte gelen cd den pcsuit i yüklemeye calısıyorum ama pcsuit haricindekiler mesela lifeblog yükleniyo ama pcsuit yüklenmiyo görmüyo ... neden olabilir acaba ... daha once baska bi pc de denedim olmustu ama baska bi pc de yukleyemedim ...
arkadaşım regedit yani kayıt defterinden nokia kayıtlarını sil buyuk ihtimalle ondandır
çalıştıra regedit yaz HKEY_CURRENT_USER\Software\Nokia burada nokia yazan yeri sil sonra
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Nokia burayıda sil sonra tekrar kurmayı dene insallah olur sorun buysa
gibi programlardan birisini kullanmanızı tavsiye ederim çünkü normal program kaldırma seçeneğinden kaldırma yaptığınızda registry'den program artıkları silinmiyor ve bu kalan parçacıklar da yükleme esnasında problem yaratıyor. Pc suiti kurduktan sonra,usb kablosuyla telefonu bağla ve pc suit modunu seç. pc suit tum modeller icin kullanılır.yeni pc suit i kurun telefonunuzu pc suit modunda bağlayın ve yardım menusunden pcsuıtpos i yeniden yukle satırına tıklayın ve telefonunuzdaki baglantı versiyonunuda yukseltin.