Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia ovi suite güncelleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esatgelmedi
Üye
Konu Sahibi
nokia ovi suite güncelleme sorunu
arkadaşlar türkcell 3g modem ile internete bağlanıyorum. ovi suitte güncelleme yapmaya çalıştığımda "internet bağlantısı yok" diyor. bu konu hakkında bir fikri ya da bilgisi olan var mı?
TheORCUN
Üye
internet bağlantını kontrol et dosdogru söylüyor sana bağlantı yok diye
yaratıcı cevabın için çok teşekkür ederim ama bağlantı olduğunu bilmesem zaten bu konuyu açmazdım.
yardımcı olacak cevabın varsa sabırsızlıkla bekliyorum.
TheORCUN
Üye
Programın verdiği hata internet bağlantın hakkında. Başka bir şey dememişki...
anlıyorum arkadaşım ancak söylemek istediğim şu ki internete bağlıyım ve bu uyarıyı verdiği sırada ben chrome üzerinde farklı sitelerde geziniyor oluyorum. yani bağlantı var ancak ovi suite bağlantı yok diyor.
anlıyorum arkadaşım ancak söylemek istediğim şu ki internete bağlıyım ve bu uyarıyı verdiği sırada ben chrome üzerinde farklı sitelerde geziniyor oluyorum. yani bağlantı var ancak ovi suite bağlantı yok diyor.
aynı problem bendede var ben de E65 var güncelleme yapmak istedim ovi suite ile fakat aynı hatayı bendede verdi..şimdi bu konuda nerden kaynaklandığını değilde nasıl çözebiliceğimiz konusunda yardımcı olurlarda daha iyi olur...