nokia ovi suite güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatgelmedi

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi suite güncelleme sorunu
arkadaşlar türkcell 3g modem ile internete bağlanıyorum. ovi suitte güncelleme yapmaya çalıştığımda "internet bağlantısı yok" diyor. bu konu hakkında bir fikri ya da bilgisi olan var mı?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
internet bağlantını kontrol et :D dosdogru söylüyor sana bağlantı yok diye

esatgelmedi

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantını kontrol et :D dosdogru söylüyor sana bağlantı yok diye

yaratıcı cevabın için çok teşekkür ederim ama bağlantı olduğunu bilmesem zaten bu konuyu açmazdım.
yardımcı olacak cevabın varsa sabırsızlıkla bekliyorum.:naughty:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Programın verdiği hata internet bağlantın hakkında. Başka bir şey dememişki...

esatgelmedi

Üye
    Konu Sahibi
Programın verdiği hata internet bağlantın hakkında. Başka bir şey dememişki...

anlıyorum arkadaşım ancak söylemek istediğim şu ki internete bağlıyım ve bu uyarıyı verdiği sırada ben chrome üzerinde farklı sitelerde geziniyor oluyorum. yani bağlantı var ancak ovi suite bağlantı yok diyor.:allalla:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
anlıyorum arkadaşım ancak söylemek istediğim şu ki internete bağlıyım ve bu uyarıyı verdiği sırada ben chrome üzerinde farklı sitelerde geziniyor oluyorum. yani bağlantı var ancak ovi suite bağlantı yok diyor.:allalla:

Operatör üzerinden bağlantığın için de olabilir aslında.. :hmmm

blackbird48

blackbird48

Üye
aynı sorun bendede var ama ben bu sorunun ovı suite ile alakalı olduğuna inanıyorum

surcozy

surcozy

Üye
C6-00 telefonumu ovi suite den güncelleyemiyorum interneti kontorol edin yada bağlanamıyor diyor ..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
internet bilgilerinde veya bağlantı sağladığınız araçtan kaynaklanıyordur.

fir_fir

fir_fir

Üye
C6-00 telefonumu ovi suite den güncelleyemiyorum interneti kontorol edin yada bağlanamıyor diyor ..
aynı problem bendede var ben de E65 var güncelleme yapmak istedim ovi suite ile fakat aynı hatayı bendede verdi..şimdi bu konuda nerden kaynaklandığını değilde nasıl çözebiliceğimiz konusunda yardımcı olurlarda daha iyi olur...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt