zeyunal
Üye
-
Konu Sahibi
-
usta n82 de calışmadı sertifika yapmama ragmen.
N80 Çalışırmı Acaba deniyorum
meramli' Alıntı:yüklemeye calısıyorum dahili bileşen diyo kurmuyor.neyse boşverdim zaten.
nokia maps 3 ünmü haritası daha detaylı yoksa 2 nin haritasımı daha detaylı önceden 3 ün haritası baya bi geriydi şimdi detaylarda ilerleme varmı varsa kurmaya değer
sslayer' Alıntı:v2 nin haritası v3 e göre daha detaylı fakat v3 te v2 ye göre çok daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor.
acaba bu versiyonda navigasyon yapmadaki sorunu ortadan kaldırmışlar mı? bir de gps konumunu tam olarak yerinde mi gösteriyor yoksa yol üzerinde mi gösteriyor?
önceki 2 farklı sürüm vardı, birinde navigsayon yapmıyodu diğeri ise konumu en yakın yol üzerinde gösteriyordu.
edit: söylediğim 2 sürüm şunlar
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.2602.Unsigned.Repack-CODePDA>> bu sürümde konum en yakın yol üzerinde görünüyor.
Nokia.Maps.v3.1.8.S60v3.Unsigned.Repack-DiL >> bu sürümde de navigasyon yapmıyor.
teknoali' Alıntı:n79 da serfitika hatası verdı çalıştıramadım bı turlu ne yapmam gerek ?
mur224' Alıntı:ben yükledim gayette güzel kullanıyorum fakat sormak istediğim birşey var.
Ben uydu görüntüleri ile görmek istiyorum ama ne zaman arazi veya uydu modua geçsem program telefonu kapatıp açıyor. 5-10 saniye ancak o modda kalabiliyorum ama yinede uydu görüntüsü çıkmıyor. Bu nedendir? Başka bir haritamı yüklemek gerekli? Uydu modunu görebilen varmı?
Arkadaşlar benim telefonum 5500 xm ovi maps çalışıyor fakat navigasyon 7 günlük deneme sürümü bitince artık çalışmıyor. Lisans lazım bu sorunu nasıl çözerim? Yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?