nokia orj. müzik player ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huppi

Üye
    Konu Sahibi
nokia orj. müzik player ile ilgili..
yanlış konu başlığı açtıysam özür..

N86 telfon kullanıyorum.. sorun sadece bu telfon değil tüm nokia telefonları.. nokianın kendi müzik çaları telefonda ne kadar müzik varsa tarıyo ve listeliyo.. buna sadece belirli bi klasör içindekileri taratma gibi bi extra bi özellik eklenebiliyormu.. yoksa farklı bir müzik oynatıcımı yüklemek gerekir.. daha önce sanki böyle bir şey yapılabiliyordu..

daniel_23

daniel_23

Üye
öyle bi özellik yok maalesef sadece şöyle yapabilirsin hafıza kartındadır müziklerin muhtmelen sadece o klasör kalsın hafıza kartına diğerlerini sil, müzik çaları güncelle daha sonra geri kalan klasörleri yükle(uyg. vs)

daniel_23

daniel_23

Üye
zzz

OğuzcanAbi

Üye
yok malesef

bveo

bveo

Üye
Başka müzik çalar atman gerek

frowell

frowell

Üye
Maalesef

Tuba

Tuba

Üye
ayrı klasör yapsan bile dediğin gibi hepsini bulur başka m.çalar yüklemelisin ama şöylede yapabilirsin istediğin parçalara bi albüm oluşturursan albümlerden seçenek yeni çalma listesi oluşturarak o albümdeki şarkıları dinleyebilirsin...

frowell

frowell

Üye
aynen

huppi

Üye
    Konu Sahibi
ttpod müzik çalarını kullanıyorum bu yüzden.. sadece istediğim klasördeki müzikleri listeliyor.. bu yönü çok güzel.. daha önceleri N73 ME telim vardı bunda bi editleme ile sadece E:/müzik klasörü taratabiliniyordu.. aklımda bu kalmıştı bu yüzden böyle bi yardım talebinde bulundum.. yorumlarınız için teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt