Nokia N8 Müzik player for s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Müzik player for s60v5
Merhabalar arkadaşlar az önce yabancı bir forumda N8 müzik playeri buldum galiba s60v5'e de oluyor ingilizcesi olan bir yardımcı olabilirmi acaba ?

Konunun üstünde yazan yazı : Yesterday we posted about CFW for N8 by Taylor based on leaked version of Nokia Belle RC v111.040.0704 featuring some new widgets and Music Player. Modders have now succeeded in extracting the new Music Player and Widgets – Notes, Text Clock, Flip Clock from the leaked Nokia Belle RC.
Altta müzik çalar var ben indirdim ama nasıl kuracağımı bilmiyorum.Ben bunları rompatcherden Open4All yamasını açıp x-plore ile belirtilen klasörlerin içine dosyaları atsam kurulur mu ? Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: namiq33

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuya forum kuralları gereği başka site linkleri vermek yasak.Buyurun sis olarak deneyin bahsettiğiniz music player.Sonucu yazınız lütfen.Yamaları aktif olsun

Ekli dosyalar

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler nextman ilginiz için eklenti olarak baktım ama ekleyemedim bende link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler nextman ilginiz için eklenti olarak baktım ama ekleyemedim bende link vermek zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen...

Önemli değil elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Deneyip sonucu yazarsanız sevinirim.

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı kurmayı denedim telefon hackli ama Yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası aldım nasıl çözebiliriz acaba ? şimdiden teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uygulamayı kurmayı denedim telefon hackli ama Yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası aldım nasıl çözebiliriz acaba ? şimdiden teşekkürler.

C sürücüsüne kurmayı denedinizmi yoksa siscontent ile dosyaları çıkartıp C'ye atıp öle deneyin.Telefonu baştan başlatın.

Ekli dosyalar

Emre Arık

Emre Arık

Üye
    Konu Sahibi
Açık halde olandan indirmeye çalıştımda sanırım o s^3 e uygun ben x6 kullanıyorum onun işletim sistemide s60v5 olduğu için benim telefonuma uymuyor galiba sis dosyasınıda açıp üstteki açık halde olanla karşılaştıracağım fark varsa kurarım fark yoksa kurmam galiba ilginiz için çok teşekkürler...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dosyaları karşılaştırdım hocam fakat ikiside aynı yani hiçbir fark yok maalesef benim telefona uygun değil s^3 kullanıcak arkadaşlar alabilirler teşekkürler...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Açık halde olandan indirmeye çalıştımda sanırım o s^3 e uygun ben x6 kullanıyorum onun işletim sistemide s60v5 olduğu için benim telefonuma uymuyor galiba sis dosyasınıda açıp üstteki açık halde olanla karşılaştıracağım fark varsa kurarım fark yoksa kurmam galiba ilginiz için çok teşekkürler...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dosyaları karşılaştırdım hocam fakat ikiside aynı yani hiçbir fark yok maalesef benim telefona uygun değil s^3 kullanıcak arkadaşlar alabilirler teşekkürler...

Verdiğiniz linkteki dosya zaten sorun kalmadığına göre konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt