• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia onu sır gibi saklıyordu, internete sızdı(Windows Phone 7)!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Nokia onu sır gibi saklıyordu, internete sızdı(Windows Phone 7)!!!!
Nokia'nın uzun zamandır beklenen ve Windows işletim sistemiyle çalışan yeni akıllı telefonunun görüntüleri internete sızdı.

Nokia ve Microsoft'un anlaşmaya varmasıyla birlikte yeni nesil Nokia telefonların Windows Phone 7 işletim sistemiyle kullanıcılara sunulması bekleniyordu.

Bu bağlamda uzun zamandır merak edilen ve Windows işletim sistemiyle çalışan Nokia'nın yeni telefonu nihayet ortaya çıktı. Nokia'nın üst düzey yöneticisi Stephen Elop'un elinde görüntülenen ve internet sitelerine sızan fotoğraflar Windows Phone 7 yüklü Nokia telefonu gösteriyor.

Cihaz, tasarımı itibariyle Nokia'nın bir diğer telefonu N9'a benziyor.

Kaynak:

OzGuRKnowN

Üye
Ya arkadaş yanlış anlamayın ama Burası Symbian ^3 ßölümü N9 bu bölümde tartışılıyor WP7 bu ßölümde bu nedir anlamadım ßi kopukluk var sanırım..

Uruloki

Uruloki

Üye
artık nokia mâl olduk özgür öyle düşünüyorlar ve gariptir ki bu telefonu stephen elop gösterdi yani nokia ceo su sızdırdı normalde N9 a çol benziyor ama arkasına bakılınca led flaş başka yerde ve kamera tuşu var

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Utku

Utku

Üye
Nokia artık tasarımı aynı tutup farklı yazılımlı telefonlar üretmeye başladı ....:kop:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
uribaju

uribaju

Üye
videosunda stephen elop bu cok onemlidir lütfen kımse cekmesin demesine ragmen 2 yonden kamera acısıyla cekım yapılıyor ve bunu stephen elop farketmiyor komik :)

pRime.

pRime.

Üye
Bilerek yapılıyor bunlar çıkmadan N9'u öldürüp Wp heyecanı yaratmaya çalışıyorlar ama dünya çapında çoğu nokia kullanıcısı wp değil, meego istiyor. Bizim ülke dışında başka yerde doğru dürüst satmaz nokia'nın wp'lu telefonları ki görüyoruz şu anki satışlarını wp'un. Tam bir rezalet!

Uruloki

Uruloki

Üye
@Utku istersen samsung galaxy ailesine bir bak tamam mı ya da htc desire serisine bak

----------Eklendi @ 11:49:32 ---------- Yazıldı @ 11:47:55 ----------

ayrıca yeni bir nokia daha görüldü yine çok benzer tasarım N9 gibi yani ama üzerinde android var ilk android yüklediler sanıldı N9 fakat eldar murtazin başka bir prototip cihaz dedi nokianın b planı olduğunu söyledi

OğuzcanAbi

Üye
Utku™;3548747' Alıntı:
Nokia artık tasarımı aynı tutup farklı yazılımlı telefonlar üretmeye başladı ....:kop:

bence telefon bu olmicak iddaya varim :D

pRime.

pRime.

Üye
Gereksiz bi yazılım gereksiz bi konu burası symbian forumu wp değil!

Utku

Utku

Üye
@Utku istersen samsung galaxy ailesine bir bak tamam mı ya da htc desire serisine bak

----------Eklendi @ 11:49:32 ---------- Yazıldı @ 11:47:55 ----------

ayrıca yeni bir nokia daha görüldü yine çok benzer tasarım N9 gibi yani ama üzerinde android var ilk android yüklediler sanıldı N9 fakat eldar murtazin başka bir prototip cihaz dedi nokianın b planı olduğunu söyledi
kendin söylüyorsun galaxy serisi diye .....

Uruloki

Uruloki

Üye
Utku™;3548823' Alıntı:
kendin söylüyorsun galaxy serisi diye .....

iyide her firma bunu yapıyor ki adamlar bür teknik çizimden yola çıkar ki bunlar hep nokia u çizimine benziyor yani bunu her firma yapıyor hiç bilmiyormuş gibi dalga geçen smiley koymuşsun ki şunu hatırlatıyım C6-01 ile C7 de benziyor N8 ile E7 de benziyor

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Smartphone'ların yıldızı Android dururken neden bu işletim sistemini seçmişler anlamadım. Ayrıca çok ağır ve kalın görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt