İşletim sistemi şuanki telefonlar için olması gereken bir özellik bilgisayar örnegini hatırlatırım.
Sokaga atılacak parası olmayanlar bin düşünür bir kere alır benım yaptıgım gibi.
günün koşulları için en iyi telefonu aldım sanmıstım taki nokia bizlere kazık attıgını anlayıncaya kadar

he ayrıca 1 sene max diye sen yazmısın dostum

Tuzun kuruysa almak elbette hakkın, bende olsam bende senın kadar değiştirirdim.
Her elden çıkrdıgımda telefondan 200 tl zarar edecek lükse sahip degilim ne yazıkkı
arkadaşlar ben inş. mh.yim ve yapı denetimde kontrolüm. geçenlerde 3. kattan n8 i düşürdüm inanın hiç br hasar yok telefonda. abide iphone 4 var en fazla 20cm var yok mesafeden yere düşürdü arka kısmı tuz buz oldu. ben telefonumu sevyorum taş gbi. arkadaşlarda demiş bu uygulamayı alırsınız 3-4 gün kullanırsınız sonra unutursunuz. n8 bana yetiyor benim için önemli olan şantiyelerde net fotoğraf yakalamak. canım sıkılıncada oyun oynamak bunları karşılıyor ve çokta seviyorum telefonumu. iphone galaxx s2 alma imkanımda vardı fakat n8 i tecih ettim hemde herşeyi göze alarak. bazen olumlu tarafından bakın. 2016 ya daha 5 yıl var

kim öle kim kala. yaarına çıkacağının senedi varmı dostlar. şükredin.- herşey için şükredin. azıcık olumlu kısmınıda düşünün. hala isyan edicekseniz bırakın yormayın kendinizi gidin satın telefonunuzu. neyse fazla uzattım sanırım
sağlamlık konusunda iyidir nokia başlada birseyde iyi degil malesef

2016 ya 5 yıl var dmeişsin dostumda nokia vaz geçeli kaç gün oldu.
destek ne destegi onuda merak ediyorum açıkçası
telefonu sat diyorsunuzda zararımı siz telafi edeceksiniz satıyım arkadaşım benım için kayıp olmaz

onun için buna isyan degil eleştiri diyelim, benımde söyledigim güzel bir söz var
" Türkiye gibi ülkeler olduktan sonra, Nokia bitmez "
Bizler tüketiciyiz eleştirmek bizim hakkımızdır.