AмσηR@;4141186' Alıntı:
bir soru sorabilir miyim ?
Nokiya Symbian^3 cihazlarını almadan önce veya symbian^3 çıkmadan önce; Nokia'nın windows işletim sistemini tercih edecegini ve 2016 da tamamen bitecegini bilseydiniz alır mıydınız ve bunca insanın çuğu alır mıydı ?
Telefon dokunmatık, n8 için cok iyi kamera. güzel filmler izleme tv den falan. Başka neler olabiliyor. Gidip 3310 yada daha uygun bir dokunmatık telefon neden almadık ?
telefon kailteli sağlam şık hersey tamam, ama en kaliteli bir bilgisayar alıp sen içine windows7 yerine linux tabanlı bir işletim sistemi koyarsan o süper bilgisayarın hiçbir işe yaramaz. Çünkü piyasanın p i windowslu işletim sistemini tercih ediyor.
Bilmem anlatabildim mi , bunca insanın sorununu ?
dediğin doğru yani linux un olmaası konusunda ama sana acı bir gerçek söyleyeyim:
Bilgisayarda windows yaygın iken telefonda Linux tabanlı android yaygın

Ayrıca türk yapımı olan pardusa hiç virüs girmiyor ve bütün uygulamalar ücretsiz(AutoCat felan Windows da para ile alınırken Pardus ta ücretsiz)
Ve son olarak Pardus = Nokia Çünkü Virüs girmez telefon tabiri ile sağlam malzemeden
Windows = Android çok yaygın bolca uygulama var ama virüs de bolca var yani telefonların tipinde ana ekranların hayır yok