Haber Nokıa Ölmedi !

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
edit: imla hatası

Son düzenleme:
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gerçek Nokia kendine gelsin. Symbian ya da başka bir işletim sistemiyle geri dönüş yapsın ilk alacak insanlardan biri ben olurum. Ama şuanda Microsoft'un malı olan çakma Nokia'yı asla almam.

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, lazye ve 0MG90
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Nokia'dan artık ümidi kesin beyler. Tamam zamanında efsane bir cihazdı ama o eski halinden eser yok şimdi. Izdırap içinde yorgunum şimdi. Tutun kollarımdan düşerim şimdi yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :D Efsaneleştirmeyin artık. Gelse bile karşısında da çocuk yok Apple var Samsung var. Bunlara kafa tutabilir mi ? Bence hayır.

• Beğen
Tepkiler: lazye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ne abarttınız be... Alt tarafı telefon işte...

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman
SHS

SHS

Üye
Nokia telefon üretemez, Microsoft hava satın almadı :D

Emre

Üye
Nokia ilk hedefi wp vurmaktır

Son düzenleme:
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İlk Akıllı Telefonu Apple Mi Çıkardı ? Yoksa Samsung Mu ?
Nedense İkiside Nokia'dan Korkuyor Halen 2003 yılarında teknoloji daha Tam Gelişmeden N6600 Gibi Modeler Çıktı Ozaman Nerdeydi Samsung ? Apple ? Bİlmeden Yorum atma
Şuan Nokia Başka Bir İsimle Kendini Satın Alabilir.
Onu Tam Tersi Olabilir Yakında.

somuru:

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
Topal Pire

Topal Pire

Üye
İlk Akıllı Telefonu Apple Mi Çıkardı ? Yoksa Samsung Mu ?
Nedense İkiside Nokia'dan Korkuyor Halen 2003 yılarında teknoloji daha Tam Gelişmeden N6600 Gibi Modeler Çıktı Ozaman Nerdeydi Samsung ? Apple ? Bİlmeden Yorum atma
Şuan Nokia Başka Bir İsimle Kendini Satın Alabilir.
Onu Tam Tersi Olabilir Yakında.
Tam çocuk yorumu olmuş bu. Bi de bilmeden yorum yapma yazmışsın. İlk akıllı telefon Nokia'nın çıkarması onu en iyi yapmaz. Ayrıca 6600 zamanında Samsung nerde demişsin. Evet o dönemlerde Nokia bariz öndeydi ama eskidendi o. Şimdi Samsung , Nokia'dan kat ve kat önde. Samsung ve Apple şuan niye Nokia'dan korksun. Sanki onları yok edecek. Bundan sonra önce yazılarını küçük harfle yaz sonra üslubuna dikkat et. Karşında da dünkü çocuk yok.

Emre

Üye
Bi fırtına kopacak ama kimin ustune ;)

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sakince devam edelim nostaljik olsun konuşmalar. psikolojik değil :cool

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
nedir bu nokia sevgisi anlamış değilim alt tarafı telefon markası. alt tarafı eski işletim sistemi

android'e geçseydi zamanında veya symbian ı geliştirmeye devam etseydi hala zirvedeydi.

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sevilebilir de bir an buranın Hacı murat sevenler forumu olduğunu düşünmek istemiyorum.Hastası çok olay hiç bitmez di :cool

Efsane kolay kolay bitmezzzz :cool

2en

2en

Üye
Nokia Ölmedi kalbimizde yaşıyor :sirit:

kadikoy

kadikoy

Üye
nokianın cenazesi ortada kaldı kaldıran olmadı,
diriltilmesi çoook zor.:hehe:

Seglopsi

Seglopsi

Üye

Proje tamamen sonlandırıldı hatta elop tarafından bizzat sonlandırıldı, meltemi ile dönmesi, dönse bile dikiş tutturması imkansız artık. Nokia'nın elinde kalan 2 şey var şuanda birincisi s30 dediğimiz yarım akıllı java platform, ikincisi meego harmattan. meego'nunda fişi çekildiğine göre bu saatten sonra nokia'dan bişey ummak saçma olur.

Emre

Üye
:tşk:

Son düzenleme:
biltek

biltek

Üye
yıkılmadım, ayaktayım. dertlerimle başbaşayım. diyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt