bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
cihazın ismi normandi olarak mı gelecek acaba n serisi gibi x adıyla geleceğini duymuştum bakalım 2 hafta sonrası neler bekliyor biziEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wall Street Journal'ın haberine göre Nokia epeydir dedikodusu yapılan Android sistemli Normandy modelini 2 hafta sonra düzenlenecek Dünya Mobil Kongresinde görücüye çıkaracak.
Bildiğiniz gibi bu telefon Nokia'nın cihazlar bölümü Microsoft'a satılmadan önce, Lumia 520'ye benzer özelliklerle ve 100$ altı fiyat düzeyine sahip bir cihaz olarak geliştirilmişti.
Enteresan bir söylenti ise Nokia'nın cihazlar bölümünün devir işleminin bu etkinlikte tamamlanacağı yönünde. Bu da demek oluyor ki, Nokia Normandy üzerindeki gizemli perdenin bu etkinlikte kalkmama ihtimali de var.
Bakalım etkinlikte bizleri ne gibi sürprizler bekliyor
cihazın ismi normandi olarak mı gelecek acaba n serisi gibi x adıyla geleceğini duymuştum bakalım 2 hafta sonrası neler bekliyor bizi
bende aynen öyle duydum bazı kaynaklardan, bu kod adının da android cihazlarda n8, n9 gibi bi seri ile gelecek diye biliyorum bakalım bekleyip görelim hayırlısı artık.Bende Nokia X olarak gelecek diye biliyorum.
Nokia'nın seriler için kullandığı isimleri her zaman beğenmişimdir, bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.bende aynen öyle duydum bazı kaynaklardan, bu kod adının da android cihazlarda n8, n9 gibi bi seri ile gelecek diye biliyorum bakalım bekleyip görelim hayırlısı artık.
daha önce ki yanlış hatırlamıyorsam antutu testinde A110 ismi ile görülmüştü. Bir ihtimal Asha 110 olabilir.
Bu arada forum ara yüzü güzel olmuş
Bildiğim kadar ile satış tam anlamı ile gerçekleşmedi ve de büyük ihtimalle bu cihaz ilk ve son androidli cihaz olacaktır fakat lumia 520 den uygun bir fiyatla satılacağı konuşuluyor cihaz tutarsa bir ihtimal ASHA serisine android ile devam edebilirler. Ancak bunu zaman gösterecek.@evleaks'in iddiasına göre "Project Normandy = Nokia X" iken, sızıntı hesaplarının yeni ismi @NextLeaks, "Nokia Asha 4xx = Nokia Normandy"
aklımdaki soru nokıa windows tan bağımsız cihaz üretimine devammı ediyor
512 lik ramdan bahsediliyor tutulma imkanı bence çok az 520 de yaşanan sorunlar devam edecek eğr bir yarışa giriyorsa en azından rakiplerine ayak uydurmalı ve en azından 1gb lık ram kullanması benim şahsi görüşümBildiğim kadar ile satış tam anlamı ile gerçekleşmedi ve de büyük ihtimalle bu cihaz ilk ve son androidli cihaz olacaktır fakat lumia 520 den uygun bir fiyatla satılacağı konuşuluyor cihaz tutarsa bir ihtimal ASHA serisine android ile devam edebilirler. Ancak bunu zaman gösterecek.
Arayüzü çok sadece olursa stabil çalışabilir ama android 4.4 ü vermeli o 512 mb ramli telefona yoksa kasar eninde sonunda. Ama giriş seviyesi için bence yinede hızlı yapacaktır nokia. En büyük eksisi google play store u kullanmayacak olması buda insanları geri çekilmesine neden olur. Nokia ne kadar bir uygulama desteği verecekki?512 lik ramdan bahsediliyor tutulma imkanı bence çok az 520 de yaşanan sorunlar devam edecek eğr bir yarışa giriyorsa en azından rakiplerine ayak uydurmalı ve en azından 1gb lık ram kullanması benim şahsi görüşüm
Nokia'da Salfish Os Gibi entegre Etmiştir Herhalde Yandex Store Yada Nokia Play StoreArayüzü çok sadece olursa stabil çalışabilir ama android 4.4 ü vermeli o 512 mb ramli telefona yoksa kasar eninde sonunda. Ama giriş seviyesi için bence yinede hızlı yapacaktır nokia. En büyük eksisi google play store u kullanmayacak olması buda insanları geri çekilmesine neden olur. Nokia ne kadar bir uygulama desteği verecekki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?