Paylasim icin tesekkurler guzel bir program. Ben guncellemelerden indirmistim.
En begendigim yani yaya olarak git seceneginde gitmeniz gereken yonu pusula gibi gosteriyor olmasi. Yani diger navigasyon cihazlarindaki gibi, adresi ilk girdiginizde acaba saga mi, sola mi, ileri mi yoksa geriye dogrumu gitmem grekiyor diye kara kara dusunmuyorsunuz.
Toplu tasim olayi da harika.
Begenmedigim yonu, haritalari pek guncel degil. Ve bazen sacma yollardan goturebiliyor. Gerci bu her programda basimiza ara-sira geliyor.
Ya bu yeni sürümde sırasıyla menüde 3B görünüm Yer işaretleri Gece modu Transit hatlar vardı ama son en alta Fotoğraflarınız gelmiş
onu nasıl kullanıyoruz bilen varsa güzel bir şekilde anlatırsanız sevinirim ya nedir bu zaten toplu taşıma çalışmıyor burada yabancı ülkeleri gösteriyor biliyorsunuz trafikte aynı şekilde ama nokia bir alt yapı yapmış sanıyorum ilk güncellemede gelir onlarada
Fotograf kismini
Ghett0C0wb0Y arkadasimiz anlatmis.
Toplu tasima kismi mukemmel. Ben Moskova`da kullaniyorum. Bulundugunuz yeri zaten telefon gps yardimiyla buluyor, tek yapmaniz gereken gideceginiz adresi yazmak. O size alternatifler sunuyor, istediginiz alternatifi tiklayip ayrintilari goruyorsunuz. Nereye kadar neyle gideceksiniz, eger gerekiyorsa oradan neyle nasil devam edeceksiniz, kac metre, yaklasik kac metresini yuruyerek ve kac metresini aracla yolculuk yapacaksiniz, hepsini gosteriyor.
- - - Eklendi - - -
witged olarak atamıyorum yardımcı olabilirmisini ?
Arkadasim ben ekledim, soru yok. Ya tekrar kaldir - yukle. Ya da bence hic gerek yok widget yerine kisa yol olarak ekle. Zaten widgeti "Harita -Surus - Hava durumu - Yakindaki yerler" dortlusunun kisayolu. Herhangibir fark yok.