[Nokia Beta Labs] Nokia Maps Suite v3.00(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia Beta Labs] Nokia Maps Suite v3.00(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)
Nokia Maps ile gittiğiniz her yeri avucunuzun içi gibi tanıyın. Nokia Maps'in bu yeni sürümünde geliştirilmiş Sürüş navigasyonu, canlı trafik servisleri, hava durumu servisi ve çok daha fazlası mevcut. Çevrimiçi veri masraflarını azaltmak için Wi-Fi ile yeni ülke haritalarını kolayca indirin. Yürüyüş ve Sürüş navigasyonuyla 6 kıtadaki 100 ülkede yolunuzu bulun.

Yenilikler:
- Bu sürümde yenilik yoktur ancak kullanılabilirlik ve performans geliştirmeleri vardır.

Notlar:
- Sadece Nokia Belle sürümünde ve yandaki modellerde çalışır: 603, 700, 701, N8-00, E7-00, C7-00, C6-01, Astound, Oro, X7-00, E6-00.
- E6-00'ya Places ve MyLocation widgetleri uyumlu değildir.
- Nokia 500'de çalışmaz.
- Tüm uygulamaların yüklenmesi için SIM kart takılı olmalıdır. Takılı olmaması durumunda Hava Durumu yüklenmez.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Maxxi-co-roy ve polluxea♪

meg1ddo

meg1ddo

Üye
gun icinde betalabs tan indirmistim, yine de tesekkurler:)...

alp047

alp047

Üye
eline sağlık sensation ya ben bundan önceki paylaştığın sürümü kurmuştum haritaları açıp kapattığımda gizli birşekilde nete bağlanıyordu haritalara bakıyorum kapalı konumlama yntmleri kapalı hrtlarda çevrimdışı appstopdan tüm uygulamaları kapatıyorum yine nete bağlanıyor bu sizdede oluyormu ben c7 kullanırkende aynı şey oluyordu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eline sağlık sensation ya ben bundan önceki paylaştığın sürümü kurmuştum haritaları açıp kapattığımda gizli birşekilde nete bağlanıyordu haritalara bakıyorum kapalı konumlama yntmleri kapalı hrtlarda çevrimdışı appstopdan tüm uygulamaları kapatıyorum yine nete bağlanıyor bu sizdede oluyormu ben c7 kullanırkende aynı şey oluyordu
Zaten bağlanmasını istiyorum o yüzden sorun yok. Konumlama yöntemini sadece Tümleşik GPS seçin.

alp047

alp047

Üye
ama sürekli bağlı kalıyor açık olsun olmasın

serinaga

serinaga

Üye
Üstad ovi haritalar ile farkı ne ? Birçok şeyi ovi haritalarda da yapabiliyoruz aslında ...

realplayer2

realplayer2

Üye
resmi sürüm yakında gelecek kokusu alıyorum:) teşekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tsk. sensation

Re13eL

Re13eL

Üye
teşekkürler bi deniyelim birde bu c7 de bir türlü gps çalıştıramadım ayarlarını yapmama rağmen konum bulmuyo :(
ama telefonun internetinden yararlanınca hemen buluyo .
şimdi bana açık alanda gps aç bekle diceksiniz 10 dk dan fazla durdum birşey olmadı.
ayarları resimli olarak konu üzerinden ya da özel mesaj atabilecek varsa bekliyorum birde öyle denerim. :tşk: şimdiden arkadaşlar.

paspartuuuu

Üye
teşekkürler

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
tşklr. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt