[Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.00(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia] Nokia Haritalar Suit 2.0 v3.00(95) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe)
Nokia Haritalar Suit 2.0 ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri önünüze serer. Haritalar, Sürüş, Toplu Ulaşım (henüz Türkiye desteği yok) ve Hava Durumu; tümü kısayollarla ve Symbian'a özel giriş ekranı erişimi ile tek bir akıllı pakette. Fotoğraflarınızı haritaya koyun, toplu ulaşım bilgilerine anında erişim sağlayın, birden çok şehirdeki hava durumunu görün ve rotanızı planlayın.

Notlar:
- Sadece Nokia Belle sürümünde ve yandaki modellerde çalışır: 603, 700, 701, N8-00, E7-00, C7-00, C6-01, Astound, Oro, X7-00, E6-00.
- E6-00'ya Places ve MyLocation widgetleri uyumlu değildir.
- Nokia 500'de çalışmaz.
- Tüm uygulamaların yüklenmesi için SIM kart takılı olmalıdır. Takılı olmaması durumunda Hava Durumu yüklenmez.

Ekli dosyalar

Tepkiler: mehemt kara, foxtime55, kuralsiz9 ve 2 diğerleri

omerkun

Üye
603 kullanmaktayım ve maps i yüklemiyor.. Bundan önceki office güncellemesinide yüklememişti.. Yükleme başlıyor.. Bitime doğru yüklenemedi diyor.. Sebebi ne olabilir.. Saygılar

beyler bu sürümü yükledim fakat hava durumu widgeti yok ??

bu sürümde yok usta bende sonradan farkettim ayriyetten yükledim hava durumu widgetini

ya ben eski sürüm üzerine yükledim bunu şuan kullanıyorum hava durumu var arkadaşlar kullanıyorum.

yüklemez olaydım telefon hafızasından 20 mb yer kapladı :/ ama tel hala hızlı şükür

benim makinada navigasyon çalışmıyor arkadaşlar gps sinyali bekliyor diyor ama işleme geçmiyor yardımcı olabilen varmı acaba .telef.n8

benim makinada navigasyon çalışmıyor arkadaşlar gps sinyali bekliyor diyor ama işleme geçmiyor yardımcı olabilen varmı acaba .telef.n8
Kapalı alanda iseniz gps'in konumunuzu belirlemesi bir hayli uzun sürer, açık hava ve alanda net kullanmıyorsanız 3, 5 veya 10 dakika içinde konumunuzu bulması gerekir.