tecnotor
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum sen en son ne zaman sony kullandınSony Ericsson her ne kadar dünyada ve ülkemizde nokia ya kafa tutacak kadar fazla satış grafiğine sahip olsa da şebeke çekim gücü nokiadan az olduğu sürece benden tam not alamaz.Bazı arkadaşlar şarj süresi diyor da nokianın batarya doldurma süresi 45 dakika sony ericsson ise saatlerce bekletiyor.
O dediğin şeyleri Nokialarda fazlasıyla yapabiliyorsun.Sonyde onları yapabilsen ne olcak ki.İşletim sistemimi var telefonda.Sony Ericssonların öyle bir işlemcisi varki istediğin çözünürlükte java oyunu at açıyo
mesela 176x220 pixel ekranlı telefonlara 240x320 pixel çözünürlükteki bir oyun at açar ama oyunun hepsini göstermez o ayrı ama kaldırıyo
Nokialara ise ancak kendi ekran çözünrlükteki veya daha küçük çözünürlükteki oyun atarsan açıyo
Nokiaların sabit yazılımlı bir çok telefonlarında müzil dinlerken oyun açmıyo
Ama sabit yazılım Sony Ericssonlarda ise müzik dinle bir yandan oyun aç oyunu ve müziği bir arada uygula ikisini de küçült müzik çalarken arama yap mesaj çek resimlerine bak video izle sonra tekrar oyununa kaldığın yerden devam et süüüpeeeeeeeeeeer bişey yaaaaaaa
sağol dostum.zaten bizim bahsettiğimiz şarj muhabbeti şarjın dolması değil şarjın çabuk bitmesi sony full müzik dinle çok rahat 3 gün dayanıo şarjı ama nokia hergün şarj istiyor.
Sony Ericssonlarda sarj özelliği gerçekten mükemmel
çünkü bendeki sarj cihazıda bundan
Gördüğünüz gibi şarj cihazının arkasına kulaklık takılabiliyor
kim yapmış işte Sony Ericsson farkı
Arkadaşım Tuhan sana destek veriyorum
Sony Ericssonlarda sarj özelliği gerçekten mükemmel
çünkü bendeki sarj cihazıda bundan
Gördüğünüz gibi şarj cihazının arkasına kulaklık takılabiliyor
kim yapmış işte Sony Ericsson farkı
Arkadaşım Tuhan sana destek veriyorum
arkadaşlar dün bir N95 8gb aldım.başka bi şey ya..yaşamak lazım..ericsonla kıyaslama nasıl yapıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?