Nokıa neden Androide Geçmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Wp'la da başarısız olan bir telefon nasıl Meego'yla başarılı olabilir? Eğer Nokia Wp'la başarısız olup Meego'ya dönerse iflas eder. Ama ben Windows Phone 8'den çok umutluyum.

Wp'den bende umutluyum fakat Wp'de başarısız olup Android'e geçmesinin imkanı yok.Başarısız olursa ne yapacak MeeGo ya da Symbian'dan birini sözde geliştirecek.Tabi Wp'de başarısız olursa artık Nokia geri dönecek hayalleride olmaz.

ahmettt1903

Üye

Wp'den bende umutluyum fakat Wp'de başarısız olup Android'e geçmesinin imkanı yok.Başarısız olursa ne yapacak MeeGo ya da Symbian'dan birini sözde geliştirecek.Tabi Wp'de başarısız olursa artık Nokia geri dönecek hayalleride olmaz.

Ben bu saatten sonra Nokia'nın Symbian veya Meego'yu geliştirebileceğine inanmıyorum. Nokia ya batacak ya da Android'e geçip diğer telefonlarla rekabet etmeye çalışacak.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben bu saatten sonra Nokia'nın Symbian veya Meego'yu geliştirebileceğine inanmıyorum. Nokia ya batacak ya da Android'e geçip diğer telefonlarla rekabet etmeye çalışacak.

Wp'de başarılı olacak ya da başarısız.Başarısızlık durumunda dediğim gibi sözde Symbian'ı geliştirip orta-alt segmente telefon yapar üst segmen ve dolayısıyla eski günlerinin hayalleri yok olur.Wp'de başarısız olduktan sonra Android'e geçme, geçipte başarılı olma gibi bir şansı yok zaten Microsoft'un elindeki Nokia batsa bile Wp'den vazgeçmez.En kötü Microsoft satın alır olur biter.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Nokia burdan sesinizi duymaz arkadaşlar..
Daha öncede benzer konular açılmıştır olmadık yere tartışma konusu oluşmasın.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt