Nokia n9daki Ekran koruyucusunu c6-01 vb. telefonlara yükleyebilir miyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia n9daki Ekran koruyucusunu c6-01 vb. telefonlara yükleyebilir miyiz ?
N9daki ekran koruyucumu deniliyor bilmiyorum. Menü tuşuna bastığımız anda ekrana gelen görüntü kısmı. (Resimdeki yer işte )

Bunu bizim telefonlara yapabilir miyiz ? Yapabilecek var mı ?

Ayrıca şey varmış. Telefon beklemedeyken ekranda gözüken ekran koruyucu bizde tırtıklı ya. n9 fontlu olanı varmış. Aradım forumda bulamadım. Bir arkadaş link atsa ?

Sanırım forum dailymobile de vardı.. Test ediyorlardı yanlış hatırlamıyorsam..

Tepkiler: Batuhan Apatay
Bende sadece N9 yazı tipli dijital saat var ekran koruyucu.

N9daki ekran koruyucumu deniliyor bilmiyorum. Menü tuşuna bastığımız anda ekrana gelen görüntü kısmı. (Resimdeki yer işte )

Bunu bizim telefonlara yapabilir miyiz ? Yapabilecek var mı ?

Şuan Düzenleme yapıyorlar hala şarj sorunu varmış. Bu ekran koruyucu + sürükleyerek tuş kilidi açma....

işte buna sevindim çünkü gerçekten çok hoş özellikle sürükleyerek tuş kilidi açma

Kolaysoft tarafından düzenleme yapılıyor Nokia N8 De çalıştı fakat bir kaç düzenleme daha yapılacakmış batarya konusunda. N9 daki gibi Menü geçer gibi tuş kilidi açılacak. Beklemedeyiz bakalım

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kolaysoft tarafından düzenleme yapılıyor Nokia N8 De çalıştı fakat bir kaç düzenleme daha yapılacakmış batarya konusunda. N9 daki gibi Menü geçer gibi tuş kilidi açılacak. Beklemedeyiz bakalım

bilgi için sagol arkadasım hemen kaydedip takibe geçiyorum

pirenuri

Üye
yaparlarsa işe yarar ama şarj problemi çıkabilir

Tepkiler: OttomaN TigeR
Çıkmasını bekliyorum ..

covar

Üye
cok güzel bence n9 harika bi cihaz

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben n9u birkaç kere inceledim çok hoş hem ekran görüntüsü hemde tuş kilidi çok güzel yeter ki stabil olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...