• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N97'ler İkinci El Pazarında Dolaşıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N97'ler İkinci El Pazarında Dolaşıyor!
Satış rakamlarıyla Nokia yetkililerinin ilgisini çeken N97, çok kısa bir süreç içerisinde ikinci el pazarına düştü. Son günlerde yapılan araştırmaya göre birçok ülkede satış rakamlarıyla göz kamaştırmayı başarsa da, yine birçok ülkede son aylar da en çok ikinci el piyasasına düşen cep telefonu yaşadığı bu durumla herkesi şaşırtıyor.

Aslında birçok kaynakta bu durumun Nokia’nın son günlerde satışa sunduğu N900 Linux’un popülerliğinden kaynaklandığını iddia ediyor. Bakalım N97’nin ikinci el pazarındaki hâkimiyeti gittikçe artacak mı? Yoksa git gide azalacak mı?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
cihaz güzel ama biraz kurcayaınca hantal geldi bana ince olabilirdi altaki tuşlar gereksiz bence alıcılar istediklerini bulamdı ve daha fazla deger kaybetmeden elinden cıkardılar

capadent

Üye
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

ediesel

Üye
Bunun bu deyimle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zira gerçektende n97 tam bi fiyasko yoksa Nokia N97 mini gibi bi alet çıkarmayı düşünmezdi. Nokianın nadir hareketlerindendir aynı modelin bi farklı versiyonunu yapması. Bu arada n900 piyasalarda. Bence tüm n serisini alt üst edecek.

zelimhan

Üye
Forumlarda nokianın mesaj meselesi ve hantal olduğu bildiriliyordu.Mesaj meselesini Yazım dilini İngilizce yapınca düzeldi.Güncel versiyonlarda hantallık giderilmiş.Bence gayet güzel ayrıca benim gibi fazla mesaj yazan biri iseniz klavyesi oldukça gerekli ve kullanışlı.Dokunmatik ekran konusunda Iphone kadar hassas ve 1den fazla parmak kullanılamasada iphoneden bir çok özelliği ile daha iyi.2.el piyasasına düşüşünün yegane sebebi n900.Zira ben bile onun çıkışından sonra telefonu satmayı düşünmüyor değilim.

akula41

akula41

Üye
n97 mini kullanıyorum ve süper derecede memnunum. her türlü ihtiyaca cevap veriyor.ele alındıgında güven hissi uyandırıyor

hinata1

hinata1

Üye
Sağol emeğiniz için teşekkürler...

onuralpap

onuralpap

Üye
Düşer tabi fiyatlar symbian ın sonu geldi.Alıcaksın n900 ü sırtın yere gelmez :D

serpon27

Üye
digerleriyle pek fazla bir fark bulamadim okadar cezbedici bir yani yok n900 biraz fark yaratabilir avrupada n97 ler satilsin diye noeli bahane ederek nokia 100 euro indirim kuponu veriyo demek var bunda bir is ben pek fazla tatmin edici bulmadim acikcasi

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
Bu telefona amiral gemisi filan diyenler oldu yere göğe sığdıramadılar.nokıanın en son çıkardığı telefon olmasına rağmen en hızlısı değil .internette hantal .çok güçlü bir işlemciye sahip değil .nekadar gelişirse gelişsin sonunda bir sinbiyan tlfon.biçok telefon gibi 5 mp çözünürlükte .verilen paraya değmez bu telefon.tek ve en güzel özelliği görünümü ve ovi zenginleşirmeleri.10 üzerinden 7.5'ğu geçmez ve fazla ses getirmez bu tlfon . 1.6 milyar paraya 10 üzerinden 7.5 telefon olmaz.aha kullanıyom seviom artıları çok ama genede yetersiz !!!!!!!

mind_batu

Üye
bende N97 almayı düşünüyorum suanda E71 kullanıyorum bana bir telefon önerirmisiniz kullanım zorlugu hiç önemli diil tam bir mulitmedia telefonu istiyorum model önerirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

ve 2.el almayı düşünüyorum takasla varsa eger takaslı söylermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt