Nokia N97 Wifi Sorunu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Wifi Sorunu Acil Yardım
Selam arkadaslar bu baslık altında baska bır konu acıldıysa oncelıkle sızlerden cok ozur dılıyorum bugun bır tane 2. el n97 aldım :( sıfır almıs oldugum 5800 ımı verdım ustune bır mıktar verdım n97 aldım cıhz almanyadan gelme turkıye kayıtlı fakat cıhazla ınternete gıremıyorum :( tam baglanacagı zaman hata verıyor ne yapmaylım lutfen yardım edın :(

--------------- Ekleme ---------------

telefon n97 32 gb :S ag buluyor ama baglanmıyor bılgınıze :S

yokmu yrdm eden ?

kımse bana yardım etmıcekmı arkadaslar sınırden kafayı yıcem :S

kımse yardımcı olmuyor helal walla :(

Nadir bey sızdemı yardım etmeyeceksınız bana :(

offf ya koskoca sayfada kımsenın yardım edecegı yokmu bana yaaa

_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar neden kımse bır sey demıyor neden bu kdr duyarsız kalıyoruz kı ? en azından ben bıldıgım bırseyı sızlerle paylasmaya calısıyorum sırf sızlerınde ısı gorulsun dıye ben bu cıhazı alalı 2gun oldu ve aynı sorun halen devam edıyor sınırden catlamak uzereyım cıhazla nımbuza baglanıyorum ama normal nete gıremıyorum

mustafa

mustafa

Üye
nasıl bir hata alıyorsun dostum

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum ilk iş ilk önce bi ayarlara bak kurcala zaten yaptım diyorsanda bi soft format at tel ilk günkü haline dönsün sonra gene düzelmesse donanımsal bir hata deriz.

Bir ihtimal belki bağlandığın wireless ağındandır çeşitli ağlarla denemelisin

kusura bakma dediğim şeyler herkesin aklına gelebilecek basit şeyler ama sende yeterli bir bilgi vermemissin hata alıyorum demissin millete sitem etmissin ilk önce bi adam gibi hata nedir onu tanımla...

_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Şimdi Burada Sizlere gece Çözmüş Olduğum Olayı Anlatacağım Nokia N97 İle nete Giremeyen Arkadaşlarım İlk Önce Ayarlardan bağlantı Ayarları Ordan Hedeflre Gelsin Hedeflerdeki Bağlantıları Komple Kladırın Daha Sonra Wierless e Gelin Wierless Arayın Bulduğunuz Cihazı Seçin Şifresini Girin SOnra Ana Ekran Menü Tuşuna Basarak menü üzerinden Nete veya Oviye Direk Girin Bu Şekilde Nete Bağlanacaksınız 2 Gündür Aradığım Şeyi Sonunda Buldum Arkadaşlar. Yinede yardımlarınız İçin Sağolun.

mustafa

mustafa

Üye
sorununu tam anlatmış olsan bende tam böyle bi çözüm yazacaktım sana. neyse çözmüşsün sorunu tebrikler :oke:

_play_06

_play_06

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın

aksoyarif

aksoyarif

Üye
kardeş bende n97 mini kullanıyorum. simbiyanların böyle işlevsel telefonlarında bazen garip davranışlar olabiliyor. ya telefonu kapat/aç yeniden dene. düzelmiyorsa birde formatlamayı dene... ben genellikle bu tip sorunlarda bu yöntemle çözüm alabiliyorum. sende istersen böyle bir yap. inşallah düzelirde güle güle kullanırsın...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt