Nokia n97 şarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

ilker_kos

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n97 şarj problemi
Arkadaşlar nokia n97 sahibiyimve telefonum şarj olmuyor batarya bozuk diye bataryayı da yeniledim yine şarj olmuyor.Ne yapmam lazım yardım lütfen ...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
hiç kurcalama bence servise ver.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
servise gönder başına bela alma..

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
gerçekten hiç kurcalama.. telefon kaçaksa garantisi yoksa bile çekinmeden servise ver..
masrafı çok tutacak diye düşünme eğer komple bozulursa daha çok zararın olur.. büyük ihtimallede çok uygun bi fiyata onarırlar.. ;)

ismail.k

Üye
ya arkadaslar bu n97 aldım bı tane telefon kılıtlenıp duruyo yenı yazılım felan yokmu bunun..

isunman

isunman

Üye
arkadaşim ayni sorun bendede var bütün siteleri gezdim hiç kimse memnun değil. telefonu alalı iki ay oldu aldım alalı kasıyor. sinirlenip kıracak kadar oluyorum ya sabır ya sabır.... yeni versiyonu geldi. 20.0.029 ama ben yükliyemiyorum çünkü ben türksel extradan aldım. türkselden alanlar kendi bilgisayarlarından yazılım yani(frimware) yapamazlarmış. türkselden alırken içinde türkselin koyduğu yazılım var. versiyonu 11.0.021 olanlar internetten yeni yazılımı göremezler buda bize türkselin kazığı.

phora

Üye
arkadaşim ayni sorun bendede var bütün siteleri gezdim hiç kimse memnun değil. telefonu alalı iki ay oldu aldım alalı kasıyor. sinirlenip kıracak kadar oluyorum ya sabır ya sabır.... yeni versiyonu geldi. 20.0.029 ama ben yükliyemiyorum çünkü ben türksel extradan aldım. türkselden alanlar kendi bilgisayarlarından yazılım yani(frimware) yapamazlarmış. türkselden alırken içinde türkselin koyduğu yazılım var. versiyonu 11.0.021 olanlar internetten yeni yazılımı göremezler buda bize türkselin kazığı.
Versiyonunu bu linkten yükseltebilirsin. Bende Turkcellden aldım.Ama V2.0 la kulanabiliyorum.Tabii bazı programlar yok oldu. Mesela Garanti Widget. Silindi ve bir daha bulamıyorum. Milliyet mobil, turkcell-im bulunabiliyor.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

Nyks_4EveR

Üye
arkadaşler bendede şimdi aynı sorun oldu çözümü nedir Ya anlamadım kardeş sen naptın servise mi götürdün ?

mustea1992

Üye
aynı sorun bende de var çözümü var mı bunun ?

hiko1995

hiko1995

Üye
aynı sorun bendede var. 85 tl ye yaptırdım.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
lanet olsun bıktım bu telefon sorunundan ya önceden bi x6 telefonum vardı tuş kilidi kırıldı garantiye gönderdim tuş kilidini yapıp kenarlarını kırıp göndermişler yeniden gönderdim tamir ettiler sonra şarj giriş yeri bozuldu onada gönderdim şimdi n97 var onunda tuş kilidi kırıldı şarjda almıyordu alıyoduda ucu bi agırlık gelince hafiften almıyodu onuda gönderdim servise garantisi bitmiş 200 tl masraf çıkardılar tmm dedim gönderin telefonumu 200 tlye yeni telefon alırım ben şimdi baktım şarj olayını hepten bozmuşlar yeter ya bıktım bu nokiadan arkadaşlar siz siz olun sakın nokia telefon almayın helede dokunmatik dedimi hiç yaklaşmayın bile bu tuş kilidi olayıda sadece bende degil nokianın bütün telefonlarında var girin bakn sahibindene 10 telden7 sinin tuş kilidi kırık

Takipçi Satın Al

Üst Alt